- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Menthirist #42393 üzenetére
Pedig simán elképzelhető szerintem.
Ha nem finanszíroztam a játékot a fejlesztés alatt és hajót sem vettem előre, továbbá a kiadás után vettem csak meg a full játékot, akkor hacsak nem adják mondjuk a legbóvlibb induló hajót a játékhoz, akkor az abszolút nulláról kell kezdenem, ez elvileg így logikus.Egyébként a SC szingli módja, a SQ42 mennyire lesz kötött? Lehet azért ott is szabadon kalandozgatni majd 2 küldetés között mondjuk (amolyan GTA módra)? Ellophatok-e más hajót, ha elég ügyes vagyok, stb? Vagy az egy komplett felépített küldetésrendszer, amit szigorúan követni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest