- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Ace
tag
Végülis még csak tegnap írtam nekik mára még nem érkezett válasz. De ezt betudom az ünnepeknek. Gondolom illetve remélem, hogy utána azért jelentkezni fognak. Közben azon is gondolkoztam hogy talán exelben is meglehetne oldani...de nem mégis inkább egy ilyen program kéne ami erre van kihegyezve
-
manam
csendes tag
Hello!
En most irtam egyet szakdolikent. Nem tudom milyen igenyeid vannak vele kapcsolatban. Igazabol egy kocsmara van kihegyezve, de fejlesztes kozben folyamatosan ugy irtam, hogy hipp-hopp at lehessen alakitani masikra. Delphihez mennyire ertesz?
Ha adsz egy emilt, kuldok screenshotokat.
Udv: manam -
Ace
tag
Up!
-
Ace
tag
Üdv mindenkinek!
Kellene nekem egy standoló program amivel vendéglátóipari helyen lehetne standolni. Találtam is egy programot ami ingyenes de sehonnan sem tudom letölteni a program neve:
Stand'it99
és itt az elérhetőség: [L]http://www.limbussoftware.hu/prlimb/termek.htm[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest