Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egy óra, két rendszer
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Szöveges adatbáziskezelőt ismer valaki? Weben nem volt rá találat.
A lényege az lenne, hogy 5-10 oldalnyi A4-es méretű szöveget kellene tárolni és vagy bennük, vagy létrehozott szóindex alapján szavakra keresni. -
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ahogy írtam, csak ezt az egyet írhattam, mert amíg nem kapok rá választ, nem írhatok másikat abba a fórumba, mert ez a moderátorok szabálya.
Úgyhogy akkor fogtok látni újabb beírást oda tőlem, ha arra valaki válaszol.
Most már nagy negyedszer írom le, egyszer végre talán célbaér az üzenet.
-
ALFA
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
1. röviden annyi a lényeg, hogy a select eredménye lesz a paramétere a következő lekérdezésnek.
Asztatat értem, de nekem úgy tűnik, előre gondolkodik, vagy már valahonnan tudja, hogy honnan lehet további lekérdezéseket inditani és honnan nem. Ezt a logikát nem értem, hogyan oldják meg.
2. A PHP nyelven belül kellene átvenned az SQL témakört anblock.
Szivesen átvenném, de honnan?
php-vel nem foglalkoztam, illetve csak minimális szinten, mint a basic pár tucat parancsával anno.
3. szivesen átmentem volna a másik fórumba, bár ott is csak ezt az egy kérdést tenném fel, de a php programozás fórumban három napja nem válaszolt nekem senki, és amíg nem kapok választ, nincs jogosultságom újabb kérdést feltenni.

-
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Én az SQL-es részté nem értem, hogyan tudja a szkript a következő lekérdezést is?
Addig tiszta, hogy kiadsz egy Select lekérdezést, megkapod az eredményt.
Csakhogy ennél a megoldásnál az eredmény minden adata, ahonnan lehetséges további lekérdezés, az linkként jelenik meg, és a link már az újabb Selectes lekérdezést tartalmazza.A logikáját szeretném megérteni

Mint egy sakkozós, aki pár lépésre előre gondolkodik, begyűjti a következő potenciális lekérdezések össze változatát is? -
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Kicsit bővebben, ha lehetne.

Hogyan tudja egy php program eldönteni, hogy mely adatokhoz van újabb lekérdezési lehetőség, ráadásul úgy, hogy rögtön meg is adja hozzá a linket?Számomra egyértelmű a kérdés, de csak akkor tudom jobban kifejteni, ha adsz visszajelzést, hogy mi nem egyértelmű a számodra.

-
ALFA
senior tag
Sziasztok, SQL webes megoldására lenne egy kérdésem:
Hogyan oldják meg, hogy a lekért adatok linkként jelennek meg, és úgy lehet ugrálni közöttük, mintha az adatok statikus weboldalakként lennének eltárolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest