- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nem igazán csináltam még ilyet,szóval fogalmam sincs h hogyan kell,viszont találtam megoldást az mssql server 2000 felrakására,minden okés,sikerült az adatbázist visszaállitani,viszont a service manager-nem lehet elinditani: a hozzáférés megtagadva - an error 5
Occured while performing this service operation on the mssqlserver -
half333
őstag
válasz
martonx
üzenetére
nem tudom melyik sql serer lenne a legjobb ami fut win10 alatt. légyszi segitenél kicsit szájbarágósan elmagyarázni h pontosan hogyan csináljam? akárhol keresem nálam nem működik az a megoldás,meg ugye az angol se megy annyira h megértsem,magyarul meg nem találok semmit.
-
half333
őstag
Üdv! Feltettem az sql server 2014-et. Mindent ugy csináltam ahogy a youtube-on láttam,de mikor csatlakozni szeretnék (ms sql server management studio) a server name-nél nem ir semmit,ill.nem lehet választani. Hogyan tudnák csatlakozni? Fontos lenne! Előre is köszi!
-
half333
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Tudnál segiteni a kiküszöbölésben,h pontosan hogyan kellene? A munkámhoz kell.
-
half333
őstag
Üdv! olyan kérdésem lenne h: eddig Windows 8.1 volt fent a gépemen és bírtam használni az sql servert. Most h Windows 10-re frissítettem,nem bírom elindítani,mert sqlunirl.dll nem tudja megnyitni,vagy hiányzik,vagy nem tudom. Tudna esetleg valaki segíteni? próbáltam a 2014-es változatát,de az teljesen más és nem tudtam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.02
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest