Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Úgy gondoltam, hozzátok fordulok a kérdésemmel:
Nem konkrétan SQL a téma, hanem MS Acces. Az lenne a lényeg, hogy van egy táblám, benne személyekkel, és van egy Neme mező, ahol 0 vagy 1 található (0 ha nő, és 1 ha férfi). Ehhez készítek egy jelentést, és hogy tudnám megcsinálni azt, hogyha a Neme értéke 0, akkor Nőt írjon ki, ha pedig 1, akkor Férfit, mert egyébként ugye a számokat írja ki, de úgy meg elég csúnya. -
Dave-11
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Egyébként felejtsd el, hogy hasznos, igazán komoly célokra nem használják."
Ezt meg tudom érteni, de érettséginél Accest kellesz használni.
Igazából csak ezért kérdeztem rá, meg hogy ez mennyire elterjedt, mert korábban én még nem is hallottam róla. -
Dave-11
tag
Az idei tanév kezdetétől fogok járni a suliba emelt infó faktra (felkészítés az érettségire), és mondta egyik haverom, hogy fogunk SQL-ben programozni a Microsoft Acces használata során, adatbáziskezelésnél.
Egy kicsit konyítok hozzá, még a PHP+MySQL -es ügyködéseimről maradt meg valami.
Állítólag nagyon hasznos, ti mit gondoltok róla?
Valami tutorialt tudtok dobni, ami ezt a fajta használatát mutatja be az Accesnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest