Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem. Kösz fiúk!
-
-
Sziasztok, volna egy sqlite kérdésem. Szeretném logolni a változtatásokat egy táblán, és hogy ki csinálta őket, így adja magát a trigger. Hogy lehetne "lecsorgatni" a triggernek, hogy ki volt az elkövető /ezt perpill csak a PHP tudja/ úgy, hogy a táblában nem tároljuk le ezt?
-
-
-
Sziasztok, egy home projekten dolgozok, és nem boldogulok egy SELECT-tel. Adott két tábla:
TABLE A:
id value timestamp
---------------------
1 100 5
3 300 5
1 150 4
2 250 4
3 350 4
TABLE B:
id name
--------
1 apple
2 peach
3 orangeAz elvárt kimenet pedig ez volna:
id name value timestamp
-----------------------------
1 apple 100 5
2 peach 250 4
3 orange 300 5Vagy esetleg a peach(value) és peach(timestamp) lehet NULL is, ha úgy egyszerűbb. A lényeg, hogy minden B táblára adja ki az utolsó A táblás bejegyzést. Próbáltam OUTER JOIN-nal is, de az sem működött.
-
90% üzemeltető + 10 % fejlesztés. Oracle + MS. De perpill csak nagyon alapok vannak. Nem tudom ismered-e, de CCNA vizsgára vannak szuper könyvek, amikből el lehet sajátítani nemcsak a Cisco berendezéseket, hanem a hálózatokat is. Na, szóval ilyen kellene adatbázisokra, ha létezik

-
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami könyvet, amiből elsajátíthatóak a DB kezelés alapjai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy mi a baj a triggerekkel? Nekem, mint kocakódernek tök hasznosnak tűnnek.