Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Köszönöm, hogy rászántad az időt és ezt ilyen részletesen leírtad, de valószínűleg akkor rosszul (túlbonyolítva) tettem fel a kérdést, mert (bár pár új részletet megtudtam, köszönet érte, de) nem erre irányult a kérdésem, ez a része tiszta.
Ezt írta bambano: az a megoldás, ha a link a saját webjére mutat és redirectel a célra.
Én pedig azt szeretném megérteni, hogy miért jobb egy ilyen módszert kifejleszteni (ennél a példánál maradva: rd aldomain, átirányítás saját aldomain-ről a külső linkre) ahelyett, ahogy pl. tegnap a tesztszerveren megcsináltam, hogy simán csak megnyitja a külső linket (href), mellé meg fut egy szkript (onclick), ami szerver oldalon realizálódik és tárolja az összes adatot ami szükséges. Miért kell hogy saját szerverre mutasson a link, és onnan legyen az átirányítás a külső linkre?
@martonx: Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest