Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Ha jó keresési találatokat nézek, akkor ez az, ugye? (Soha nem hallottam még róla, és amikro azt kerestem anno, hogy tudok keresni szavakra, a LIKE-ot dobta a legtöbb oldal, ezért kezdtem el ezt használni.)
WHERE CONTAINS ((title, description),'"szoveg1" AND "szoveg2" AND "szoveg3"')Ha ez így helyes, akkor ugye mindkét helyről (title, description) ad vissza találatokat, akár egyikben, akár másikban, akár mindkettőben van találat az összes keresett szóra?
@bambano:
Ez azt jelenti, hogy inkább egy táblám legyen csak?
De amúgy tényleg érdekelne, hogy miben/mennyivel "rosszabb", ha több táblában vannak az adatok. Nyilván a sebesség az egyik válasz, ez biztos. De érdekelne, miben még.Úgy szeretném megcsinálni, hogy utána szerkezeti változás miatt ne kelljen már "soha" belenyúlni, ezért veszem a fáradságot és időt és átírom, ezzel nincs baj. Csak érteni is szeretném a miértjét.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Óvodások homokozója
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest