- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Közben meglett a válasz: Igen. Azt hittem, hogy itt is van limit, mint a PHP esetén, hogy pl 60s után annyi, nem fut tovább... de nem, az SQL lekérés 20 perce futott, és mivel állandóan újat is küldtek, így persze belefutott az össz. limitbe, és vége lett mindennek.
Végül kiküldték mi volt az utolsó három SQL lekérés, ami beragadt, aminél kiakadt... és így megtaláltam, mert már látványra is vacak volt, de localon lepróbálva az adatbázis másolaton is iszonyat ideig futott (kb 20 perc után kilőttem).
Csak véletlen egybeesés volt a tárhely váltással, hogy most jelentkezett, máshogy használták (egy olyan módon, amit eleve beépíteni sem akartam, mert mondtam, hogy ebből teljesítmény gond lesz, de kikövetelték... de nem használták, és közben az évek során annyira megnőtt az adatok mennyisége, hogy nem pár másodperces lefutás lett, hanem fél órás, mire elkezdték így használni). Végül elcsesztem rá fél napot, de sikerült optimalizálni a lekérést, és így leszorítani 0.4 másodpercre
(Jó, amikor írtam 4 éve az eredetit, akkor kevesebbet is tudtam, ma már elve nem úgy írnám meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- JBL STAGE 2 9634
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Jó, amikor írtam 4 éve az eredetit, akkor kevesebbet is tudtam, ma már elve nem úgy írnám meg.)