Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, de azért az is fontos szempont, amit az utóbbi hsz.-ben írt, hogy igen komoly adatforgalmat is generálhat, így kisebb erőforrásokkal és kapacitásokkal rendelkező rendszernél viszont nem biztos, hogy megéri.
Igazából én még pl. nem próbáltam, egyelőre nem is vágom, mi a módja a képek ilyen módon való eltárolásának adatbázisban, mert még nem néztem utána (bár gondolom nem lehet olyan hű de bonyolult), de nem is igazán volt még rá szükségem, meg elég kényelmesen kezelhető a fájlfeltöltés, az elérési utak lekérése, ráadásul általában a MySQL számára biztosított kapacitások jóval alacsonyabbak, mint a fájlrendszerszintűek.
Éppen ezért tehát - az erőforrások végessége, kapacitásbeli kérdések miatt, plusz azért, mert tulképpen semmivel sem kevésbé kényelmetlen - kezdésnek n-tek számára én személy szerint nem ajánlottam volna a képek ilyen módon való tárolását, nyilván ha most fog bele az SQL elsajátításába, akkor nem nagyvállalati környezetben fog fejlesztgetni, így elég gyorsan, már többszáz (vagy mérettől függően annál kevesebb) képnél is beleütközhet a szolgáltató által felállított MySQL-korlátokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Energiaital topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Újszerű Switch 2 Joy-con páros
- MINŐSÉGI SONY HIFI TORONY EGYBEN VAGY KÜLÖN ELADÓ!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest