- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Na nagy nehezen csak tudtam lockolni a táblát (phpMyAdminból nem volt olyan egyszerű), adtam hozzá egy 30 másodperces sleep-et.
Abban a 30 mp-ben valóban nem volt hozzáférés a táblához, ez viszont a weboldal felőli oldalon abban mutatkozott meg, hogy új adatot nem tudott behúzni. De ami cache-elve volt, azt szépen hozta újra, mintha semmi se történt volna.Viszont így bár lehet, hogy maga az UPDATE processz hamar lefutna (sőt, igazából folyamatosan azt nézem, hogy futtatom, és közben privát böngészésben nézem, hogy ne cache-ből szedjen adatokat, de így is gond nélkül betölt mindent) inkább napi 1x futtatom csak (az UPDATE-et használó karbantartó szkriptet), azt is valami hajnali órában, így biztosan nem fog "bad user experience"-t okozni.
Köszönöm ismételten a segítséget!
Amúgy jó lenne, ha valahogy ezt a rengeteg segítséget meg tudnám hálálni. Nem szeretek csak kérni, úgy vagyok rendben magammal, ha viszonozni is tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest