Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem, ez egy létező sql-ből készített (exportált) .sql file, amit megkaptam, hogy ebből majd rá fogok jönni, hogy hogy épül fel az adatbázis/tábla. Ezért szeretném ezt megnyitni, gondoltam beimportálom phpmyadmin-ba, és ott majd megnézem, lehet akkor le kéne szednem egy third party SQL viewert? Mondjuk az sem oldja meg azt, hogy én kóddal, ebből az adatbázisból ki szeretnék majd nyerni adatokat, tehát mindenképp be kéne valahogy töltenem egy adatbázisba :/
Más:
van egy ilyen php kódom:
$htmlcontent = file_get_contents($html_path);
$db->exec("INSERT INTO offers (offer_id,description,images) VALUES ('$provider_id','$htmlcontent', '".$_FILES['uploaded_image']['name']."');");
unlink($html_path);
echo $htmlcontent;A $htmlcontent-ben van egy cca 2-300 karakter hosszó szöveg, ezt szeretném feltölteni az adatbázisba, mégpedig a description mezőbe, ami longtext tipusú. A query lefut, és majdnem mindent megfelelően tölt fel, csak a descriptiont nem, csak 5 karakternyit tölt be a mezőbe valamiért
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/