Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Tehát ha előfizetek teljes áron egy szolgáltatásra, nem okosba családosan akkor az teljesen rendben van hogy megkeresem a zenéimet amit szeretnék hallgatni majd pár hét hónap múlva elkezdenek eltűnögetni. Rendben, én is szeretek új zenéket felfedezni de szeretném hallgatni az előzőleg felfedezett zenéket is. Ha már eltűntek nincs mit importálni de egyébként is mindent importáljak, hátha eltűnik holnap? És különben is okosba kell megoldani dolgokat egy fizetős szolgáltatás esetén? Csak mert a jogászok ezt is szétcseszik? Egy fizetős szolgáltatásnál ez rendben van? A másik országban élő pénze többet ér? Szerintem nem. Ha már elkezdek torrentezni ismét akkor ne akarják hogy fizessek. Ne jogászkodjanak hanem biztosítsák azt a szolgáltatást amiért fizetek és ez nem a régió lockolás kijogászkodása. Ha meg a pénzemért jogászkodnak akkor ne legyen a sírás rívás a warez miatt. Ha valami nincs fent az nincs fent ok, de ha fent van akkor ne tűnjön el mert a megvásárolt CD sem tűnik el a polcról utólag.
(Nem kötekedésként írtam, lehet hogy a koromnál fogva érzékenyebb vagyok dolgokra. Ez a saját véleményem.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest