Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
de az alap kijelentés már nem igaz, vannak már audiophile bluetooth transzmitterek is
és a spoti sem hazudik, ő tudja veszteségmentesen adni, ha a fogadó eszközök tudják
egyébként dupla vakteszten az átlagemberek 99%-a nem fogja tudni megmondani, hogy 24/96 vagy 16/44,1-ben hallja ugyanazt a zenei anyagot, ugyanazon a cuccon, szerintem a veszteségmentesség is kb. ezt jelenti általánosságban (nem a spoti szerint)
szereztem én már 2,4 GHz DSD-t is a hálózati lejátszómhoz, nyilván hallani véltem különbséget a 24/96 flac-hez képest, de vagyok annyira objektív, hogy tisztába legyek azzal, ez csak azért volt mert tudtam, hogy melyiket játszom le éppen
meg azért, na tudom honnan indultam, még 80-as években a monó Orion kazettás táskarádióhoz képest, hogy szólnak a mai béna cuccok is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- iPhone topik
- Ford topik
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC játékok egyben
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest