- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
de az alap kijelentés már nem igaz, vannak már audiophile bluetooth transzmitterek is
és a spoti sem hazudik, ő tudja veszteségmentesen adni, ha a fogadó eszközök tudják
egyébként dupla vakteszten az átlagemberek 99%-a nem fogja tudni megmondani, hogy 24/96 vagy 16/44,1-ben hallja ugyanazt a zenei anyagot, ugyanazon a cuccon, szerintem a veszteségmentesség is kb. ezt jelenti általánosságban (nem a spoti szerint)
szereztem én már 2,4 GHz DSD-t is a hálózati lejátszómhoz, nyilván hallani véltem különbséget a 24/96 flac-hez képest, de vagyok annyira objektív, hogy tisztába legyek azzal, ez csak azért volt mert tudtam, hogy melyiket játszom le éppen
meg azért, na tudom honnan indultam, még 80-as években a monó Orion kazettás táskarádióhoz képest, hogy szólnak a mai béna cuccok is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest