- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
de az alap kijelentés már nem igaz, vannak már audiophile bluetooth transzmitterek is
és a spoti sem hazudik, ő tudja veszteségmentesen adni, ha a fogadó eszközök tudják
egyébként dupla vakteszten az átlagemberek 99%-a nem fogja tudni megmondani, hogy 24/96 vagy 16/44,1-ben hallja ugyanazt a zenei anyagot, ugyanazon a cuccon, szerintem a veszteségmentesség is kb. ezt jelenti általánosságban (nem a spoti szerint)
szereztem én már 2,4 GHz DSD-t is a hálózati lejátszómhoz, nyilván hallani véltem különbséget a 24/96 flac-hez képest, de vagyok annyira objektív, hogy tisztába legyek azzal, ez csak azért volt mert tudtam, hogy melyiket játszom le éppen
meg azért, na tudom honnan indultam, még 80-as években a monó Orion kazettás táskarádióhoz képest, hogy szólnak a mai béna cuccok is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crimson Desert
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest