- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Én bevallom töredelmesen, nem igazán hallok különbséget egy jó minőségű (gyári) mp3 és flac között. Épp ezért, mert nincs tökéletes hallásom, nem is használok vérprofi cuccokat. Megelégszem egy jobb okostelefonnal, Spotify-jal és egy 10 ezer forint alatti (kategóriában minőséginek számító) headsettel. Annyira azért adok a dologra, hogy nem húszforintos telefonnal, ingyen hozzámvágott fülessel és rettenetesen rossz hallgatnivalóval kínzom a fülem. Az én értelmezésemben, számomra a fentiek minőséginek mondhatók, így elégedett is vagyok a zenelejátszásom valamennyi elemével, hozzávéve a fülemet is.
Ettől függetlenül simán elhiszem, hogy van, aki hall különbséget a legjobb módon előállított mp3 és a flac között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces videók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest