- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Kicsit beleástam magam ebbe a véletlen témába és a Spotify commintyn illetve a Redditen is rengetegen panaszkodnak gyakorlatilag ugyanarról a jelenségről, az általad írt buborékról, azaz hiába csinálsz egy több 100 vagy 1000 számos listát, abból gyakorlatilag mindig csak a töredékét játssza le neked, ráadásul igencsak kiszámítható és gyakran ismétlődő sorrendben, bizonyos előadókra pedig még súlyoz is, persze a hozzászólásokban tippelgetnek is hogy vajon üzleti dolog áll-e a háttérben vagy csak simán rosszul megírt algoritmus próbálja kitalálni éppen mit szeretne hallgatni az ember, több kérés is ment már be a Spoti ötlet programjába hogy legyen egy valódi véletlen keverési lehetőség is, de ezeket sorban elutasítják, hiába gyűlik rájuk több 100 lájk és hozzászólás. Aztán itt jött szembe egy alternatív megoldás is, léteznek olyan webes alkalmazások amelyek képesek valódi véletlenszerű lejátszásra, ezeknél csak az a veszélyes hogy tulajdonképpen meg kell adnod a spotify bejelentkezési adataid és az app a nevedben csinálja meg pl. a listáid megkeverését vagy egy véletlenszerű műsort, utóbbi ugye csak 50 számot jelent.
Én az egyiket most kipróbáltam, képes arra hogy egy meglévő listád összekeveri teljesen random módon, majd ezt simán sorrendben lejátszod, aztán ha végetért megint megkevered és újra mehet az elejéről, valami ilyesmire vágytam igazán, a biztonság kedvéért persze előbb csináltam a meglévő listámról egy másolatot és azon teszteltem le.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest