- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
üzenetére
Ha akarsz segiteni akkor tedd, ha nem akkor ne válaszolj kérlek vagy ne ilyen lekezelöen, biztos számodra is van olyan ami elsörre nem átlátható , remélem akkor te is hasonlo stilusban kapsz segitséget.
Igen elöadók voltak, de ez mit is számit, ha nem tudom kiválasztani, hogy az elöadótól melyik albumrol melyik számot akarom hallgatni ?
Megjelöltem pár kedvencet is és plazlistet is, de ha kocsiba ülök ott csak egy gomb van, hogy play, nincs menübe kotorászás, hogy mit szeretnék csak játsza amihez kedve van olyanokat akikrol nem is hallottam . Meg mégha egy kedvencnek jelölt számot is inditok el egy idő után azt veszem észre, hogy már olyan számot játszik amit nem ismerek és nem jelöltem kedvencnek
A kereső is mindent fel ad csak nincs semmi filter amivel legalább lehetne szükiteni a találatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs