Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
udv!
Valaki tudna nekem egy kics felvilágositást, hogy hogy lehet kiigazodni ezen a spotifyon?
A regisztráciokor kérte , hogy jelölje meg azokat a számokat mamik tetszenek rá is nyomkodtam azokra amik tetszenek.
De még is azután hogy tudom azt elérni, hogy csak azokat a zenéket játsza le amiket bejelöltem? Mert most ha elinditom akkor egy se az amit én akarok.
Meg ha android auton inditom akkor nincs lehetőségem menükbe kotorászni akkor mi alappján választ zenéket?Egy átláthatatan katyvasz számomra az egész kezelöfelület is az meg, hogy mi alapján játszik le számokat meg pláne.
Nincs szükségem , hogy le legyenek töltve a számok és az sem érdekel, hogy vannak reklámok és nem tudom áttugrani a számokat, tehát a free verzio megfelel számomra, de akkor legalább azokat a zenéket játszaná le amiket én választok ki ,ne olyat amiről azt sem tudom , hogy mi és mégcsak nem is az a stilus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- 2007. január 30.
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest