Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RandomName

    aktív tag

    válasz vacs #5839 üzenetére

    Beállitások-> Alkalmazások -> Spotify minden adatát töröltem. Reboot. Csinálja. Megint töröltem, alkalmazás eltávolít, reboot, újrarak, bejelentkez....
    Elvben jó. 40 percet hallgattam a Lenovo HD 200 fülesemen. Utána melóban váltottam a JBL E25BT-re. Működött. Csinálja. Egyszer áll a stream. Ok, nagy levegő, akkor ezt így engedjük el, nem nyúltam semmihez, pont élethelyzetben vagyok, pörgetem a GDP-t, akkor most nem lesz mellé podcast hallgatás.
    De. Lett. Valami miatt kikapcsolt a kb 70% töltöttségű JBL füles, és random elkezdte a Spotify folytani a félbehagyott podcast-et, a telefon hangszórón. Lehúzom a legördülőt, nyomok hogy pause legyen, semmi. Ki kellett swipe-olni, hogy elhallgasson. Eltelik kb 10 perc, és újrakezdi. Az app már ki van lőve, és nem is indult újra, nincs mit elhúzni, hogy hallgasson el. Így rendesen meló közben amikor a GDP-t kell pörgetni a lehalkítás volt az egyetlen opció.
    Ok. Még egy nagy levegő, akkor váltsunk telefont. Hàtha. És ezt a Lenovo-val.
    Nem. Hallgattam kb 1.5 óra zenét, semmi nem volt a Samsung Music-al, majd a Spotify ha ezen is ha előtte x ideig hallgattad, 10 percnél leállt, újra, újra, és újra.
    És az sem érdekli, hogy fel van oldva a telefon, rajta van a képernyőzár.... 10 perc után pause, és szerintem már nem bt füles hülyülés, mert a legördülőből sem fogadta el az utasítást.

    "A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

Új hozzászólás Aktív témák