Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah elolvastam az összefoglalót, de vannak még kérdéseim. Az alap kiindulás az, hogy Android Autó alatt szeretném használni. Most a Play zene megy, de hektikusan működik ezért keresnék más megoldásokat. Szóval a cél az lenne, hogy összeállítok valami listát és ezt tudjam lejátszani vele, igazából ahogy néztem nem fogyaszt túl sok mobil netet és nyilván egy Suzuki Vitara hangszórója nem is egy csúcshifi. A hosszabb utazásoknál használnám. A telefonon lévő számaimat lejátssza, a spotify vagy arra nem alkalmas? Mi van azokkal a zenékkel, ami nincs fent? Mennyi a legolcsóbb átlagembernek az előfizetés díja havonta? (nem iskolás, egyedül él, nem nyugger mitudom én...
)
Hirtelen most ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)