- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brett001
üzenetére
Hát igen, nekem sem volt kellemes, amikor szembesültem azzal, hogy a kedvenc műfajom (idén) állítólag a chamber psych...
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)(Én egyelőre nem nagyon szoktam kettőnél többször meghallgatni valamit, illetve rengeteg számomra korábban ismeretlen előadót hallgatok, szóval az én év végi értékelésem nagyjából semmire sem jó... Mondjuk, az meglepő volt, hogy Spotify szerint idén 89 országból hallgattam előadókat. Persze az előadók publikus adatlapján ez az infó sem található meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)