- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"A valaha általam próbált legjobb buds és openear is csak SBC/AAC ... "
Akkor nem "jutottál messzire". Nyilván egyén, helyzet (nyugodt zenehallgatás: otthon, iroda), forrás és zenefüggő) és eszköz (jó cucc + jó codec) függő a dolog, de én bizony hallom az AAC és az LDAC között a különbséget.
Nem azt mondom, hogy ha az adott eszköz csak AAC-n képes megszólalni, akkor sikítva tépem ki a fülemből, de egy jó minőségű felvétel tud annyi pluszt adni, ami miatt (nekem) megéri a jobb codec." ... mert rájöttek, hogy meló van vele ... "
Én ezt borúsabban látom. Lesz*rják, mert látják, hogy így is eladható a cuccuk. Sőt, több pénzt tudnak abból kihozni, ha speckó / saját codec-et használnak, és így magukhoz képesek láncolni a user-t. Ilyen a Samsung a scalable codec-el. Én ugyan még nem hallottam ilyen fülest, de állítólag – annyira nem meglepő módon – jobban szól, mint az SBC/AAC. Mit tesz ilyenkor az egyszeri user. Samsung telefonhoz Samsung fülest vesz. Win-Win! Ja, nem! Csak win ...Hallottál már az LC3 codec-ről? Alig pár gyártó készüléke támogatja. Fülesből is inkább csak az olcsóbbak. Ok? Szerintem ugyanaz, mint amit fentebb írtam. Jau lesz az a parasztnak így, ahogy van (SBC/AAC). Persze a bt. verziót lép, de nulla, semmi, nyista az ebből származó előny, mert a "kézzel fogható" újdonságok nem kerülnek implementálásra.
"Telefonnál ugyanez azért nem ennyire elhanyagolható persze."
Ezt nem értem. Mi nem "elhanyagolható"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest