- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- IPTV App Live stream - Androidra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Wáááá, mit kell csinálni a levélkikódolás után? A csaj gépéből megvan a leállítókód, a másik részmissziót is megcsináltam és most egy feladat lenne, valami látványos bizonyítékot keresni a bombáról. Ezt hogyan teszem meg? Kutatgatom a szekrényeket, mert a nagydarab fószer után osonok mindenki mellett el, de ez csak áll egy szobában és csak áll.
Hun van az a bizonyíték elrejtve?

-
Geryson
addikt
Hát igen-igen sok a bug valóban a játékban...

Egyszer olyan volt, hogy leraktam a fószert a sarokba és beesett a földbe, ahol elkezdett vergődni mint egy őrült. A padlón néha egy kéz, vagy láb fel-felvillant, mint aki vissza akarna mászni...
Aztán tegnap olyan volt, hogy a fószer beállt az ajtó elé, én rárugtam de ő nem esett össze, hanem az idővel visszazáródó ajtót rámrugta. Namármost ezt 3-4 alkalommal el tudtuk játszani (hiszen az ajtó megint visszazáródótt, amit én szépen ismét rárugtam). Azért ez baromság...A legkomolyabb, hogy az utasszállító hajós pályán megint -56%-ot kaptam azért, mert 25 civilt leütöttem. Én barom, pedig követve az NSA utasításait nem ölök senkit meg, mert így még izgibb is és mit kapok cserébe? Minusz 56%, hát rohadjon meg...
-
Geryson
addikt
Egyszerűen nekem most nem megy a leütés (ha éppen fogom őket). Azt meglehet, hogy tulajdonképpen nekifutsz a fószernak és ráütsz, na de ez tiszta gagyi, ezenkívül pontot von sztem le a végén, mert meglátnak Téged.
Jók a kábító lövedékek, de nagyon kevés. Én hardban játszom és van bőven fószer, akit le kell szednem (csak a felhőkarcoló tetején 5 szekjuriti mozog és én szeretem tisztán hagyni magam mögött a terepet - ettől feeling számomra a játék...
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
Sajnos nem tudom miért lehet a crash, nálam is ki-kifagy néha a játék, de egyenlőre azért szépen játszható és haladok előrefelé.
Ellenben egy kérdés:
A kínai felhőkarcolós pályát tegnap újrakezdtem, hogy immáron tényleg soha ne vegyenek észre és soha ne öljek meg semmit. Ráérni ráérek, hogy komótosan végigtoljam. Na hát a nagy gondom az az, hogy bizony nem tudom nem megölni a fószerokat. Elkapom őket hátulról: az eddig használt jobbegér megfojtja őket, ami ugye nem jó ellenben a bal egérgomb meg egy hatalmasat belerúg a gerincükbe. Most mi a fészkes fenét csináljak? Nem szeretnék ölni, mert mindig kapok érte minuszpontot ill. ha már ölök, akkor távcsövessel fejbe és annyi volt a sztori, nem kell kúszni-mászni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AutoCAD
- World of Warships
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs