- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgyalu
csendes tag
Adott egy TV és Internet előfizetés (digiTV). A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve. A probléma annyi, hogy nincs nincs SpílerTV, így nem tudom nézni a motogp -t.
A mindigTV alapcsomagjában megtalálható a spíler, de ehhez nekem vásárolnom kell egy antennát, egy CA modult és természetesen előfizetést... Ez így ebben a formában 19e ft lenne egy féléves előfizetéssel. Arról nem is beszélve, hogy mindig programozgatni kellene a tévét oda vissza... Mindezt egy csatornáért ...

Neten lehet találni streameket, természetese nem magyar kommentárral, ami nem nem is zavarna igazán, de a minősége csapnivaló, tele reklámokkal és folyamatosan szaggat, ledobál...
Nincs erre valami használható ötlete valakinek, hogyan tudnám nézni ezt a csatornát ...
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest