Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgyalu
csendes tag
Adott egy TV és Internet előfizetés (digiTV). A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve. A probléma annyi, hogy nincs nincs SpílerTV, így nem tudom nézni a motogp -t.
A mindigTV alapcsomagjában megtalálható a spíler, de ehhez nekem vásárolnom kell egy antennát, egy CA modult és természetesen előfizetést... Ez így ebben a formában 19e ft lenne egy féléves előfizetéssel. Arról nem is beszélve, hogy mindig programozgatni kellene a tévét oda vissza... Mindezt egy csatornáért ...

Neten lehet találni streameket, természetese nem magyar kommentárral, ami nem nem is zavarna igazán, de a minősége csapnivaló, tele reklámokkal és folyamatosan szaggat, ledobál...
Nincs erre valami használható ötlete valakinek, hogyan tudnám nézni ezt a csatornát ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Windows 10
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Vicces képek
- LEGO klub
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- BMW topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest