- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Tudom, hogy nagyon régen nem írtak ide, de annyira elvagyok keseredve, hogy csak egy véletlenül erre járó szakiban bízok
Gép az adatlapnál. Spellforce 2 alapjáték, a kiegészítő nincs fent. A játék eredeti, nem rég vettem és 1.02-es verziót ír ki főmenüben (gondolom tartalmazza a patchet, ennél frissebet az alap játékhoz nem találtam). Driver 175 béta (vagy valami ilyesmi, ezzel ment csak a Mass Effect normálisan fagyások nélkül).
Probléma: Gate of swords pályán mikor Kor belép a csapatba, hogy menjünk az orákulumhoz beragad a kamera. Már a beszélgetés közben a belépése utáni mondtatoknál se írja ki a nevét, hogy Kor mondja. Ezt egy konzol paranccsal fel tudom oldani (UI: CameraTrackEnd()) de ilyenkor a mobok nem támadnak ami még nem lenne baj mert leütöm őket és kész de az orákulumnál nem történik semmi. Van egy tag ott, az is csak áll ott (Vele kéne a kérdésért versenyezni elviekben). Volt hasonló gondom már mikor Jared állt be a csapatba és a törpe nagykövettel kellet beszélni, de ott működött az interakció a konzol parancs után is, ugyanis ott is meghalt a kamera/kezelés. (A térképre később vissza menve a mobok is támadtak az új betöltés miatt de itt nem tudok a térképről elmenni a kövekkel).1. Lehet, hogy csak valamit nem jól csinálok és az orákulum azé nem jelenik meg? Kell még valamilyen dolgot cselekedni azon kívűl, hogy a villodzó "izéhez" oda megyek?
2.Driver probléma lehet? Érdemes azzal szórakozni, hogy többet kiprobálok? ( A Mass effecthez is egy rakat beállítást kipróbáltam, több órás szenvedés volt... nincs kedvem hozzá megint)
3.Bug, egyszerűen úgy szar ahogy van....
4. ???Valaki segítsen, mert jó lenne végig vinni de kezd igazán bosszantó lenni ez a kanera dolog.
Előre is köszönöm
,
szasinka
Új hozzászólás Aktív témák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Parfüm topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,