- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Tudom, hogy nagyon régen nem írtak ide, de annyira elvagyok keseredve, hogy csak egy véletlenül erre járó szakiban bízok
Gép az adatlapnál. Spellforce 2 alapjáték, a kiegészítő nincs fent. A játék eredeti, nem rég vettem és 1.02-es verziót ír ki főmenüben (gondolom tartalmazza a patchet, ennél frissebet az alap játékhoz nem találtam). Driver 175 béta (vagy valami ilyesmi, ezzel ment csak a Mass Effect normálisan fagyások nélkül).
Probléma: Gate of swords pályán mikor Kor belép a csapatba, hogy menjünk az orákulumhoz beragad a kamera. Már a beszélgetés közben a belépése utáni mondtatoknál se írja ki a nevét, hogy Kor mondja. Ezt egy konzol paranccsal fel tudom oldani (UI: CameraTrackEnd()) de ilyenkor a mobok nem támadnak ami még nem lenne baj mert leütöm őket és kész de az orákulumnál nem történik semmi. Van egy tag ott, az is csak áll ott (Vele kéne a kérdésért versenyezni elviekben). Volt hasonló gondom már mikor Jared állt be a csapatba és a törpe nagykövettel kellet beszélni, de ott működött az interakció a konzol parancs után is, ugyanis ott is meghalt a kamera/kezelés. (A térképre később vissza menve a mobok is támadtak az új betöltés miatt de itt nem tudok a térképről elmenni a kövekkel).1. Lehet, hogy csak valamit nem jól csinálok és az orákulum azé nem jelenik meg? Kell még valamilyen dolgot cselekedni azon kívűl, hogy a villodzó "izéhez" oda megyek?
2.Driver probléma lehet? Érdemes azzal szórakozni, hogy többet kiprobálok? ( A Mass effecthez is egy rakat beállítást kipróbáltam, több órás szenvedés volt... nincs kedvem hozzá megint)
3.Bug, egyszerűen úgy szar ahogy van....
4. ???Valaki segítsen, mert jó lenne végig vinni de kezd igazán bosszantó lenni ez a kanera dolog.
Előre is köszönöm
,
szasinka
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Honda topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,