- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Tudom, hogy nagyon régen nem írtak ide, de annyira elvagyok keseredve, hogy csak egy véletlenül erre járó szakiban bízok
Gép az adatlapnál. Spellforce 2 alapjáték, a kiegészítő nincs fent. A játék eredeti, nem rég vettem és 1.02-es verziót ír ki főmenüben (gondolom tartalmazza a patchet, ennél frissebet az alap játékhoz nem találtam). Driver 175 béta (vagy valami ilyesmi, ezzel ment csak a Mass Effect normálisan fagyások nélkül).
Probléma: Gate of swords pályán mikor Kor belép a csapatba, hogy menjünk az orákulumhoz beragad a kamera. Már a beszélgetés közben a belépése utáni mondtatoknál se írja ki a nevét, hogy Kor mondja. Ezt egy konzol paranccsal fel tudom oldani (UI: CameraTrackEnd()) de ilyenkor a mobok nem támadnak ami még nem lenne baj mert leütöm őket és kész de az orákulumnál nem történik semmi. Van egy tag ott, az is csak áll ott (Vele kéne a kérdésért versenyezni elviekben). Volt hasonló gondom már mikor Jared állt be a csapatba és a törpe nagykövettel kellet beszélni, de ott működött az interakció a konzol parancs után is, ugyanis ott is meghalt a kamera/kezelés. (A térképre később vissza menve a mobok is támadtak az új betöltés miatt de itt nem tudok a térképről elmenni a kövekkel).1. Lehet, hogy csak valamit nem jól csinálok és az orákulum azé nem jelenik meg? Kell még valamilyen dolgot cselekedni azon kívűl, hogy a villodzó "izéhez" oda megyek?
2.Driver probléma lehet? Érdemes azzal szórakozni, hogy többet kiprobálok? ( A Mass effecthez is egy rakat beállítást kipróbáltam, több órás szenvedés volt... nincs kedvem hozzá megint)
3.Bug, egyszerűen úgy szar ahogy van....
4. ???Valaki segítsen, mert jó lenne végig vinni de kezd igazán bosszantó lenni ez a kanera dolog.
Előre is köszönöm
,
szasinka
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,