Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szasinka

tag

Tudom, hogy nagyon régen nem írtak ide, de annyira elvagyok keseredve, hogy csak egy véletlenül erre járó szakiban bízok
    Gép az adatlapnál. Spellforce 2 alapjáték, a kiegészítő nincs fent. A játék eredeti, nem rég vettem és 1.02-es verziót ír ki főmenüben (gondolom tartalmazza a patchet, ennél frissebet az alap játékhoz nem találtam). Driver 175 béta (vagy valami ilyesmi, ezzel ment csak a Mass Effect normálisan fagyások nélkül).
    Probléma: Gate of swords pályán mikor Kor belép a csapatba, hogy menjünk az orákulumhoz beragad a kamera. Már a beszélgetés közben a belépése utáni mondtatoknál se írja ki a nevét, hogy Kor mondja. Ezt egy konzol paranccsal fel tudom oldani (UI: CameraTrackEnd()) de ilyenkor a mobok nem támadnak ami még nem lenne baj mert leütöm őket és kész de az orákulumnál nem történik semmi. Van egy tag ott, az is csak áll ott (Vele kéne a kérdésért versenyezni elviekben). Volt hasonló gondom már mikor Jared állt be a csapatba és a törpe nagykövettel kellet beszélni, de ott működött az interakció a konzol parancs után is, ugyanis ott is meghalt a kamera/kezelés. (A térképre később vissza menve a mobok is támadtak az új betöltés miatt de itt nem tudok a térképről elmenni a kövekkel).

1. Lehet, hogy csak valamit nem jól csinálok és az orákulum azé nem jelenik meg? Kell még valamilyen dolgot cselekedni azon kívűl, hogy a villodzó "izéhez" oda megyek?
    2.Driver probléma lehet? Érdemes azzal szórakozni, hogy többet kiprobálok? ( A Mass effecthez is egy rakat beállítást kipróbáltam, több órás szenvedés volt... nincs kedvem hozzá megint)
    3.Bug, egyszerűen úgy szar ahogy van.... :(((
    4. ???

Valaki segítsen, mert jó lenne végig vinni de kezd igazán bosszantó lenni ez a kanera dolog.
    Előre is köszönöm :R ,
    szasinka

Új hozzászólás Aktív témák