Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Tudom, hogy nagyon régen nem írtak ide, de annyira elvagyok keseredve, hogy csak egy véletlenül erre járó szakiban bízok
Gép az adatlapnál. Spellforce 2 alapjáték, a kiegészítő nincs fent. A játék eredeti, nem rég vettem és 1.02-es verziót ír ki főmenüben (gondolom tartalmazza a patchet, ennél frissebet az alap játékhoz nem találtam). Driver 175 béta (vagy valami ilyesmi, ezzel ment csak a Mass Effect normálisan fagyások nélkül).
Probléma: Gate of swords pályán mikor Kor belép a csapatba, hogy menjünk az orákulumhoz beragad a kamera. Már a beszélgetés közben a belépése utáni mondtatoknál se írja ki a nevét, hogy Kor mondja. Ezt egy konzol paranccsal fel tudom oldani (UI: CameraTrackEnd()) de ilyenkor a mobok nem támadnak ami még nem lenne baj mert leütöm őket és kész de az orákulumnál nem történik semmi. Van egy tag ott, az is csak áll ott (Vele kéne a kérdésért versenyezni elviekben). Volt hasonló gondom már mikor Jared állt be a csapatba és a törpe nagykövettel kellet beszélni, de ott működött az interakció a konzol parancs után is, ugyanis ott is meghalt a kamera/kezelés. (A térképre később vissza menve a mobok is támadtak az új betöltés miatt de itt nem tudok a térképről elmenni a kövekkel).1. Lehet, hogy csak valamit nem jól csinálok és az orákulum azé nem jelenik meg? Kell még valamilyen dolgot cselekedni azon kívűl, hogy a villodzó "izéhez" oda megyek?
2.Driver probléma lehet? Érdemes azzal szórakozni, hogy többet kiprobálok? ( A Mass effecthez is egy rakat beállítást kipróbáltam, több órás szenvedés volt... nincs kedvem hozzá megint)
3.Bug, egyszerűen úgy szar ahogy van....
4. ???Valaki segítsen, mert jó lenne végig vinni de kezd igazán bosszantó lenni ez a kanera dolog.
Előre is köszönöm
,
szasinka
Új hozzászólás Aktív témák
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Robotporszívók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,