- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jippa
aktív tag
Én kb. egy fél éve kerestem ilyen kábelt. Egy hónapig keresgéltem, a tucat bolt közül, ahol kérdeztem, össz-vissz egy helyen hallottak már 6m-es darabról, azt 24k-ért hozták valakinek rendelésre Németországból. Én nem hittem nekik, és rendeltem egy 20m-es darabot az USA-ból 50 USD+postaköltségért (itthon a koax kerülne ennyibe)
a www.lindy.com-tól, 2 hétre jött, zárt csomagban, gyárilag bevizsgálva, szürke PVC huzatban. Hibátlanul szól. Eleinte féltem, hogy a túl hosszú kábel miatt meg se fog nyikkanni az erősítőm, de no problemo!
-
jippa
aktív tag
...húú, de rég jártam erre:
''Nyilvan egyik gyarto sem olyan hulye, hogy eloszor atnyomja a jelet a DAC-on csak azert, hogy utana visszarakja az ADC-re - vegig digitalis marad a jel.''
...és egy idézet a linkelt tesztből, ami alapján a hozzászólást írtam:
A quick note here - when in Dolby Digital Live mode, the analog ouputs are disabled. This may give insight into how the system work, as it would seem reasonable that the analog signals are rerouted from the discrete channel outputs into the hardware encoder.
Lehet, hogy a tesztelő nem ért hozzá (én azért hajlok rá, hogy neki higgyek), de szerinte már-már a mini-jack dugókig ér a jel, amikor a live encodinghoz visszafordítják. Részemről passz, én a dolognak ehhez a részéhez tényleg nem értek . -
jippa
aktív tag
A játék is marad 5 csatorna, csak kell neked egy, a linkelthez hasonló kártya (hónapok múlva választék is lesz belőlük). A gépben a digitálisból megszületik a 6db, különálló, analóg jel, amit ezek a lapok megint digitálissá kódolnak, egybegyúrják (AC3...vagy nem tudom, de mindenképp 5.1-es jellé) és elküldik melegebb éghajlatra a már meglévő erősítődnek az spdif-en keresztül. Ergo: térhangzású játék a házimozi erősítőn (prologic-ról továbbra sincs szó). A csávó a tesztben a doom-ot tolja vele, és szereti. Mer' ugye a plusz egy jelátalakítás minőságrontó hatását (sok szerintem nincs neki) két géppuska sorozat között uccse veszed észre, DVD-nél meg ilyenre továbbra sincs szükség.
-
jippa
aktív tag
Én nem pakolok, az biztos, inkább a nyetről 55 (40+15 szállítás) dollárért 20 méter ilyen TOSlink kanóc az USA-ból. A koax nálam sajna szóba se jöhet (IC7-G, az erősítőn foglalt a koax bemenet). Kiváncsi vagyok azért, hogy van e olyan cég kishazánkban, aki hozzá tud nyúlni a gurigás kiszerelésű optikai madzaghoz! Mondjuk gugli barátunk hallgat, mint a syr
-
jippa
aktív tag
Megtaláltam a hangkarihoz való hardveres Dolby Digital Live encoding processzorterhelési tesztet is (sajna angol):
Remélem sikerül beszúrni a linket:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
jippa
aktív tag
Üdv!
Gugli: HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold, a tesztek szerint zsír, friss, ropogós, 20k körüli ár. Szerintetek ebből az igazságból is csak odaát (USA) van? Ha van itthon is, akkor adja magát a kérdés: Létezik idehaza 15 méter körüli TOS-link kábel, vagy csak a bennternetes rendelés jöhet szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest