- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsif
csendes tag
Az AUX-on sztereó jelet tudsz fogadni, azt esetleg a különböző ProLogic meg hasonló cuccok virtuálisan átkeverhetik 5.1/6.1/7.1 csatornássá, szóval nem sokat érnél el ezzel a hangkártyával a jelen problémával kapcsolatban.
Kábel biztos nem létezik, max vmi aktív eszköz amelyikben van elektronika, és a megfelelő formára alakítja a jelet, de ennek létezéséről sem sokat tudok, csak elvileg el tudom képzelni, de az ár az biztos, h magas, erre írtam, h vehetnél rajta olyan erősítőt, amin van megfelelő bemenet, de nem biztos, h megéri ezt a befektetést, ha nem gondolkodsz nagy mozizásban, inkább néha 1-1 film, zene, amit nem írnál ki (mivel ha kiírod, akkor kikapcsol gép mellett is élvezheted a hangokat, nem kell gép ventillátorainak zajára figyelned...
Valóban csak kimenet a HDMI, elnézést kérek, figyelmetlen voltam, rossz sort néztem a speckóban
. Akkor sajnos nem tudod a gépedet összekötni az erősítővel úgy, h valóban 5.1-es jel menjen át.
5.1-es jelet digitális úton át lehet vinni:
-digitálisan egy kábellel (koax, vagy optikai, vagy HDMI a végfelhasználóknál elterjedt módjai) -analóg módon, 6 interconnect kábellel (itt minden egyes csatorna egy külön kábelen megy, hasonlóan a sztereóhoz, ill a kábel is megegyezik, csak több van belőle...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Akkor sajnos nem tudod a gépedet összekötni az erősítővel úgy, h valóban 5.1-es jel menjen át.
)