- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
Múlt héten sikerült vennem a Mistralban SPC-202E típusú SATA+PATA vezérlőkártyát (Neostar). Igen jó árban volt (2333HUF+ÁFA), de jó nagyot szívtam vele. Tulajdonságai:
2 SATA csatlakozó
1 IDE csatlakozó (2 PATA eszköz)
PCI-E csatlakozó
JMicron 363 chipsetBővebben: [link]
Azóta (5 nap) már a másodikat vittem vissza a boltba, mivel a vezérlőre kötött IDE vinyó nem volt hajlandó működni. SATA-t nem próbáltam, az IDE lett volna a lényeg. Olvasni még tudta a gép a vinyót, de írni rá nem, mer lefagyott. Vindózer néha megjegyezte, hogy nem sikerült a késleltetett írás, aztán lefagyott.
Gigabyte GA-P35-S3 alaplapban használtam (volna) (intel P35+ICH9 chipset), de a Mistralban 2 féle alaplaban is kipróbálták, és ott is fagyott, mind a 2 kártya. A szívássorozat udán meguntam a dolgot és levásároltam az árát, lettek belőle DVD+R lemezek.
A szervizben néztek rám, mint az UFÓra, mondták, hogy több százat eladtak belőle, de nem voltak gondok (na persze!). Mindenesetre, ha tényleg ennyit eladtak belőle, akkor előfordulhat, hogy pár PH-s fórumtárs is rendelkezik az említett kártyával, ezért merészeltem megnyitni a topicot, leginkább, hogy leírjam tapasztalataimat.
Ha esetleg valakinek van ilyen, és megy, az írhatna pár sort, hogy megvédje a kártyát, mert a saját tapasztalataim alapján MINDENKIT LEBESZÉLNÉK, AKI ILYEN KÁRTYA VÁSÁRLÁSÁT TERVEZI. Még azt a kevés pénzt sem éri meg a szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest