- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az ANC igazából nekem sem kedvencem. Hallom, ahogy "belenyúl" a hangba.
" ... basszusok (bár nem volt túl sok) ... " – na, a Liberty 3 Pro-ban van. Túl sok is. Épp az a gond, hogy a saját EQ-jával nem lehet lehúzni, mert abban (ahogy itt a tesztben szereplő fejhallgató esetén is) 100 Hz a legalacsonyabb freki, aminél bele lehet nyúlni.
Szóval tényleg nem szólt rosszul, sőt, de a Technics nekem jobban bejött. Utóbbira kétségtelen tény, hogy előbb át kellett kicsit szokni. Kevés volt a mély. Aztán rájöttem, hogy tud az mélyet (EQ-ban a Bass+ -t állítottam be), de nem tolja úgy az arcodba, mint a Soundcore ill. az átlag ilyen kínai (hangolású) cuccok). Másképp nem szól minden zene ugyanúgy (bumm... bumm ...).
Az előbbiekre jött rá a kényelem és a súly(pont). Az L3P-t futás közben néha igazgatni kellett, ill. – úgy utólag legalábbis – úgy tűnik az izzadságot sem bírta úgy, mert mára sokkal halkabb lett, mint volt. Az akksija is elfáradt ... szóval használgatom, de már nem érzem benne azt a bugit. Kár, hogy a gyártó teljesen leállt a buds típusú fülesekkel. Nekem ezek a pálcásak nem jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ankerhez tartozó márka összecsukható fejhallgatója kényelmet és összecsukhatóságot ígér a zajszűrés mellett.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest