Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@cip
csendes tag
Hellotok! Rendeltem egy Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium hangkártyán amit le is küldtek csak a processzorán nincs feltuntetve az x-fi xtreme fidelity felirat, a képen ahonnan rendeltem meg rajta volt, lehetséges hogy mást küldtek vagy ez így van másnak is?
A választ elöre is köszönöm
-
Oliverda
félisten
Csak akkor ha két földelt (védő földeléses) cucc van a rendszerben. Az erősítők, TV-k és a különböző CD/DVD lejátszók pedig nem földeltek. Max akkor jöhet elő a probléma ha a TV pontosabban a kábelTV hálózat is bekerül a rendszerbe de erre vannak szűrök amit csak rá kell dugni a koaxra és meg van oldva a probléma.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Huuuuhuuuu huuuu öcsém fantasztikusak vagytok

Oliverda ezt amit legutobb linkeltél 2000huféert ezt rátudom kötni a karira és van rajta optical meg coax is? A másik hogy ugye szoftveresen ugy tudom állitani hogy miki vagy digi kimenet nem ? Tehát a kettö mehet egyszerre is?A 7487. hszben linkeltél egy képet ott mond már meg légyszi hogy konkrétan melyik lábat kössem az rca középsö luk részébe és melyiket a külsö fém gyürüre.

-
-
Piedon
tag
válasz
Mozso26
üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy túlságosan szakmai jellegű lett a szöveg, bocs.
Szóval ahhoz, hogy meg lehessen oldani azt amit te akarsz (analóg 5.1+digitális kimenet+mikrofon) ahhoz az kell, hogy az kártyán lévő tűsávon is meglegyen a digitális kimenet, de akkor is ha meglenne az a gond, hogy azt sajnos közvetlenül nem lehetne rákötni pl. egy erősítő digitális bemenetére.
-
Piedon
tag
Még valami:
Az audigy és x-fi kártyákon a tűsávokon lévő digitális kimenetek TTL szintűek (0-5V), míg az spdif szabvány 0.5..1V-ot ad meg feszültségszintre, tehát szintillesztő tag kell!
Mivel én csak optikai illesztőt csináltam és neked -mint írtad- a coax lenne jó, ezért abban nem nagyon tudok segíteni (egyelőre).
-
Piedon
tag
válasz
Mozso26
üzenetére
No, egy kicsit sokáig tartott megtalálni.
http://pinouts.ru/Multimedia/sb_audigy2_ad_ext_pinout.shtml
Mondjuk ez Audigy2-höz van, de több helyen is azt írták, hogy X-FInél is ugyanez van.
Közben kipróbáltam, az erősítőmet összekötöttem optikain, plusz a füles használtam és szólt mindkettő egyszerre. Azonban nagyban függ az erősítő kimeneteinek hangereje attól, hogy a Dolby encoder be van-e kapcsolva vagy nincs.
A következő lépés az lenne, hogy az én kártyámon lévő tűsávra (XtremeGamer) ráapplikálnék egy optikai átalakítót és azzal is kipróbálnám, hogy ott is megvan-e a digitális kimenet. De ezzel csak az a baj, hogy nincs most optikai átalakítóm, mert ami volt azt eladtam.
-
Mozso26
senior tag
Érdekelne.A miki a fejesen van. Nagyon kényelmes, nem akarok külön mikit használni.A tüsor éredelne hogy arra hogyan tudok csatlakozni
Vagy a hátulján is van egy egyérdekes soktüs csatlakozo gondolom ott is van valami kivezetés , amugy digibe nekem a coaxiális lenne jo.De nem igazán értem hogy az x-fi akkor képes lenne egy idöben digitális hangkimenetet és mikrofont is üzemeltetni +5.1 analog hangkimenetet egyidöben, mert a beállitásban szofveresen ugy van hogy vagy digi coax vagy miki nem? -
Piedon
tag
válasz
Mozso26
üzenetére
Anno én a Audigy2nél csináltam egy második digitális kimenetet (optikait) mert a kártyán lévő tűsávon ott volt a kivezetés. Úgy láttam, hogy az X-Fi-n is van ilyen, ha érdekel akkor megnézhetem tüzetesebben, hogy megvalósítható-e. Anyagköltsége olyan 1000 forint körül volt.
"a digi kimenetet meg a mikrofon."
Amúgy én pont ezért vettem USB-s mikrofont

-
Mozso26
senior tag
Srácok x-fi extreme musicom van és az 5.1 analog kimenetet lefoglalja az 5.1es fejesem a digi kimenetet meg a mikrofon.Milyen megoldásokat alkalmazhatnék arra hogy tudjak mellette használni egy digitális hangkimenetet vagy legalább egy analog stereo front csatlakozot? Segitségeteket elöre is köszönöm.A legolcsobb megoldás érdekelne.

-
törölt tag
neketek win7-el van gondotok?
analóg kimeneten pár napja idönként nem szól a jobbos hangom, és a ilyenkor bal nagyon halk, enyhén sípolósx64win7+xfigamer
ui.:nyomok egy winuppot, most vettem észre hogy kikapcsolva hagytam, és már van pár, remélem megoldja

-
emre33
addikt
válasz
Csabesz666
üzenetére
DTS Csak vista és win7 alatt érhető el. XP alatt nem.
Ez van. -
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok, van egy X-fi Elite Pro hangkártyám, megvettem hozzá, a DDl and DTS connection licenszet, feltelepítettem, és a DTS beállításokat nem találom.....op redszer egyébként XP SP3 ....tehát sem az audio control panelben nincs, az ENCODER menü alatt, sem a creative console launcher-ben nincs jelen.....hogyan telepíthetném?
-
pereces
tag
A "Dolby Digital Live and DTS Connect pack" ahogy olvasom csak S/PDIF-en keresztül működik, tehát ne is álmodjak arról hogy analóg fejhallgatóval hallgathatom a dvd-audió lemezt (dts) ?
-
Ottoka
őstag
válasz
yahagyma
üzenetére
Én nemrég cseréltem x-fi platinum kártyáról X-Fi Titanium Fatality Champion PCI-E kártyára, ennek a control paneljében nincs is ilyen encoder rész...
.Rémlik hogy a platinumnál volt, de nem emlkészem hogy néztem volna cpu terhelést.
Nem tudja valaki hogy az új kártyánál miért nincs ilyen?
-
Valakinek ötlet miért nagy a cpu terhelés x-fi bekapcsolt dolby digital live esetén?
-
kandi88
tag
válasz
Levin01
üzenetére
Mondjuk az integráltnál jobb az tuti! De a chip az tényleg gagyi

Szerintem ha találsz vegyél egy X-fi Music-ot vagy egy Gamer-t. Azzal már bőven beéred, nekem mind a kettő volt, sőt a Music-om még meg is van és nem csalódtam benne! Viszonylag már nem is olyan drágák... 15K körül már lehet találni
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Most tervezek SB X-Fi XtremeAudio karit venni, mert az integrált Realtec hulladékból elegem van. Bárhogy állítgatok az EQ-n, fosul szól.
Leginkább a Guitar Hero miatt szeretnék jobb hangzást, mert semmi dinamikája nincs a Realtec-nek. A mélyek egyszerűen vagy nagyon dübörögnek, vagy nem szólnak sehogy, Nincs köztes állapot. Arról nem is beszélve, hogy az 5.1-et sem kezeli jól a Realtec egyik driverével sem. Akkor hajlandóak csak szólni a hátsó hangszórók ha 7.1-et állítok be a hangkari szoftverében, holott 5.1-es hangfalam van. Én vagyok a marha, hogy annó lemondtam az SB Live-ról, mert gondoltam már vannak olyan jók az integráltak is. Mekkora csalódás volt. -
válasz
Oliverda
üzenetére
Szia!
4 magos cpu esetén is ennyi volt, most 2magossal is sok sajna.
valamikor a jövő héten lesz időm, és felrakom a 64 bites Win7-et hátha azzal megoldódik.
Ez fagyott a legújabb creative driverrel. Ha nem volt hang a gépen akkor ment rendesen.
Nem volt kellemes 2 napig úgy ellenem, de leteszteltem, tényleg a hangkari a szar.Most 4 napja megy a vista ezzel a support pack 2.0 vál vinsta 64 bit alatt, és semmi fagyás, ebből következtetek a driverproblémára, hogy ez megoldotta a fagyi kérdést, viszont a cpu terhelés nem tetszik.
Jövő héten megnézem, mit tud ugyanez win7 alatt.
Esetleg valakinek egyéb ötlet?
ui: egyébként nagyon jó a hagnkari itthoni zenelejátszáshoz, a legszutykabb youtube-os video is viszonlag jól szól. Nagyon ottvan a crystalizer.
-
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
A Creative Console Launcher helyettesíthető valami más progival? Olyan gondom van vele, hogy mikor váltok az X-Fi Xtreme Gamer Fatality Pro kártya módjai között (gamer <> entertrainment), időnként a váltás után mikor megjelenne az új felület, kapok egy hibaüzenetet, hogy a program valamilyen hiba miatt leáll. Részleteket nem közöl. Ezt leszámítva jól működik, de azért ez zavaró.
A Creative support oldalán a win7 x64 kompatibilis szoftverek között nincs is felsorolva Creative Console Launcher, lehet hogy épp ezért. Nálatok nem jelentkezik ez a hiba? -
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Sb XtremeGamer hez tudtok ajánlani win7 32bit-es drivert.

-
pereces
tag
Sziasztok
X-fi Platimun kártyám van és meg szeretném venni a DD-DTS csomagot hozzá, de azt írják itt hogy windows 7-tel nem kompatibilis:
"Please take note that the Dolby Digtal Live and DTS Connect is not compatible in Windows 7, therefore the Activation Key will not work."
Feleslegesen venném meg ezek szerint vagy esetleg az X-Fi_Support_Pack_2-vel működik ?
-
Sziasztok!
Vista service pack 2 64bit-en használok Creative X-fi Titanium hangkártyát.
Nekem a legújabb sound blaster driverrel kifagy 2.17.007.Viszont az X-fi Support Pack 2 -vel (05/15/2009 by Daniel Kawakami) Tök jó, nem fagy ki a Pista.
Én dolby digital -t használok a soundstorm óta, nagyon bevált. Ha a control panel-be aktiválom a dolby digital live-ot pattan egyet, meg bekacsoláskor is, de ez legyen elfogadható.
Viszont ha megy a dolby digital live, a CPU használat 20-40% közt ugrál.
Ha kikapcsolom a ddl-t akkor 0-2% között.
Most akkor ezt a creative nem számolja ki? tényleg rábízza a CPU-ra ennek a számolását?
Egyébként a cmms3d, a crystalizer, az 5.1, és minden jól működik, de a magas alap cpu használatot nem értem.
phenom 9600 és athlon 2 245 cpu val is ezt csinálta. de sztem ennek nincs köze hozzá.
Talán nem szereti a vista 64bitet?Dolby digital on:
Sajnos a win7-nél még ezt a drivert nem próbáltam, de az összes gyári esetén 0-48 órán belül valamikor kifagyott, volt hogy bekapcsoltam a gépet, és amikor elkezdtem valamilyen hangot lejátszani egyből leállt.
Ti milyen drivert ajánlotok?
Nagyon megköszönném a segítséget, postán küldök a a megoldónak mondjuk egy t-mobilos 6070 nokiát töltővel, vagy sört vagy pendrive-ot vagy lóvét, de hogy többet nem veszek olyan creative cuccot amihez driver kell az tuti!
Köszi! -
Freddy TNT
őstag
Hello mindenki !
Van egy Xtreme music hangkártyám rákötve egy s750 -es szett. A rendszer jól működik leszámítva, hogy az utóbbi időben a jobb első hangszóróra keveri a lobb oldali surround (nem a hátsó!) hangszóró jelét. A jobb oldali pedig süket.
A kábelezés eddig jó volt. Valami programhiba lehet.
Járt már így más is ? Mi lenne a megoldás ? Újrahúztam a drivereket de akkor is így szól.
Ráadásul game módban hibátlanul működik....
-
mordus
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a Sound Blaster X-Fi Xtreme audio pci express (optikai) Hangkártyáról. Kérdésem a következő lenne optikai bemenetről tud-e 7.1, vagy 5.1-es hangot analogon keresztül kiküldeni?
Előre is köszi a segitségeteket.
-
Kr/\toS
senior tag
Guru3d-ék letesztelték az XFi Hometheather HD-t, nemtudom olvastátok e. Elég ütős, főleg a 8 csatornás 192Khz-pcm.
-
Kr/\toS
senior tag
Hát ez fura. Nálam semmi gond. Felraktad e mellé a 2009es openal-t?
-
Kr/\toS
senior tag
Asszem lehet örülni, kijött a win7-es ALchemy.

-
brumi1024
veterán
Hali!
Nézegettem egy creative sound blaster x-fi 5.1 usb hangkártyát. Laptophoz kellene, ezért nem jó a pci-e-s. Az lenne a kérdésem, hogy ez zenében hogy teljesít egy realtek alc268-as integrált hangkarihoz képest? Egy jó minőségű wharfedale házimoziszettre lenne rákötve. Filmre is használnám de fontos a jó zenei hangminőség is, és nem tudom, hogy megvegyem-e. -
jolti05
őstag
Köszönöm.
Ki fogom próbálni az éjszakai módot, mert tudom, hogy van, plusz utánanézek, amiket írtatok, aztán mindenre reagálok, csak most az suli kicsit beleszólt a szabadidőmbe

-
kandi88
tag
válasz
partymaci
üzenetére
partymaci fórumtárs jól mondja
El is felejtettem írni, de az én erőlködőmön is van éjszakai üzemmód ami egy hangszintre hozza a zajokat. Általában ez már minden korszerű erősítőbe be van építve! A licensz se hülyeség csak azért fizetni kell... de aki megvette itt a fórumon az nem panaszkodott
Szinte mindenkinek bevállt 
-
JaniACE
tag
válasz
jolti05
üzenetére
Bár nekem XtremeGamerem van, de ha rácsatlakoztatom az spdif_io tüskesoron lévő 5/6 tüskékre [link] az alaplapi hangkártyám digitális kimenetét, akkor a karikázott rész helyén kiírja a jelforma tulajdonságait és dekódolja azt. (Ehhez fel kellett tennem egy patchet, ami engedélyezi a hw-es digitális dekódolást és az audio control panelben az spdif i/o fül teljes (spdif input setting állítható) megjelenítését). A bitmatched fülnél látszik ugyanaz ami nálad be van karikázva.
-
partymaci
aktív tag
válasz
jolti05
üzenetére
Az SVM-et valoban nem tamogatja az audió, talan akkor az erolködőben probald meg átállítani a dolgokat. Ha jólemléxem az éjszakai üzemmód felel meg a yamahanal a bass redirectionnek, azaz a mélyebb hangok, robbanasok, hangerejének csökkentesere. Vagy ha teheted vegyel legalabb egy hasznalt music-ot + liscenszt. Egyébként a belinkelt resznel nekem sincs pipa, és jelen esetben nem is tudom mi célt szolgál... de google a barátod biztos megmondja.
-
kandi88
tag
válasz
jolti05
üzenetére
SVM a komolyabb X-fi karikon található... volt nekem is X-fi Audio-m, de azon még nincs ilyen funkció
Most egy X-fi Music-om van azon már van ilyen és nagyon jó dolognak tartom!
Mint írtad ez a Smart Volume Management! Ha bekapcsoljuk sokkal halkabb az egész rendszer, de nálam marha nagy mélyet nyom ha felhangosítom
Az általad bekarikázott résszel viszont még nem találkoztam
Ha átváltok Entertainment mod-ba nekem ezt ki se írja... mondjuk lehet azért mert én analog-on használom a rendszert!
Szerintem ha teheted akkor válts egyel komolyabb X-fi karira mert sokkal több beállítási lehetőséggel lehet már találkozni és ezeket egyénre szabni, másrészt meg már nem annyira drágák. Egy jófajtát már 15-20K körül lehet kapni
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Köszönöm a válaszokat.Mint ahogy a képen láthatjátok, digitális bemenetet használok, konkrétabban Coax-ot. Egy -számomra- piszokdrága aranyozott jack-rca kábellel kötöttem össze a hangkártyát (ami nevén nevezve -sajnos- egy Xtreme Audio) és az erölködőt.
Nézegettem a beállításokat, nem találtam SVM-et. Nem tudom pontosan ez micsoda. (Hirtelen felindulás volt, természetesen az idézet tökéletes magyarázatot ad
)
Mivel google a barátunk, rá is kerestem, hátha okosabb leszek, de ugyanezt a magyarázatot találtam meg: "Gyakran megesik, hogy AC3-mas filmek lejátszása közben a beszéd túl halk, a zene pedig túl hangos. Részben ennek a kiküszöbölésére hivatott a Smart Volume Management, más néven SVM. Működésének..."
Pontosan ez a gondom, amit leírtál, így máris közelebb érzem magam a problémához
Ezt hol tudnám beállítani?Aztán amit még nem világos, hogy a következő képen mit takar a pirossal bekarikázott rész: [link]
Nálatok ide mi van írva? -
partymaci
aktív tag
válasz
jolti05
üzenetére
szia
Nekem x-fi musikom van + yamaha 361-em egy szál koaxal osszekotve digitálisan. Nem olyan regen vettem meg a DTS licenszt, hogy kitudjam hasznalni a DTS-t, mert anelkul csak a frontokra keverte rá az 5.1-et a x-fi.
Nekem normalisan megy az 5.1. Próbáld meg a SVM-et ON-ra rakni. ("Működésének fő profilja a hangok egyenletes dinamikájának biztosítása. A leghalkabb és leghangosabb hangok nem lesznek olyan durván elkülönítve, mint normálisan, hanem átmenet képződik belőlük és egységes hangerőn szólal meg mind a beszéd, mint a zene.Zenehallgatásnál nem célszerű használni, mert sokszor többet árt mintsem használna, de a törekvés díjazandó. ")Első kerdes milyen kabellel van osszekotve? Valamint milyen pontosan a hangkarid tipusa?
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Olyan fórumozó segítségére lenne szükségem, aki X-Fi kártyával rendelkezik, és házimozi erősítőt kötött a gépéhez.
A problémám, hogy van itt nekem egy Yamaha RXV361-es erősítőm, és hozzá egy 5.1-es Heco szettem. Karácsonyra beszereztem végre egy valódi centert, ami azt hittem orvosolja a problémám, de nem.HD filmeket szoktam nézni DolbyDigitalban, és mindnél rettenetesen halk a center.
Így néznek ki a beállítások: [link]
Ha átnyomom 5.1-be, akkor a tesztnél csak a két front szólal meg. Ez nem tudom mennyire nomális, nem értek hozzá. Ezzel kapcsolatban már lehet érdeklődtem itt nagyon régen.MediaPlayerClassic-ot használok, és filmlejátszásnál megjelenik a DTS illetve a DolbyDigital felirat, ettől függetlenül fennáll a "hiba", ha az.
Előre köszönöm a segítőkész hozzászólásokat

-
rabata
csendes tag
na 5 nap után véletlenül megoldottam a problémát azt csináltam,h felraktam a creative honlapjáról a legfrissebb drivert w7 64bitest majd töröltem a audo consolt amit a driverrel együtt felnyomott rá.utána feltoltam egy régi vistás drivert vista kompatibilitással ami viszont már console launchert is rakott fel és azon beállítottam a basszust.de így még nem lett jó a beállítások után sem ezért elindítottam egy zenét és közben állítottam be 5.1-re.és lám csoda azóta tökéletes szól minden.összegzés:friss driver van és van hozzá 1 szoftver amin a basszust is belehet állítani.csak azért írtam le,hogyha vkinek hasonló problémája van az talán ezzel a módszerrel orvosolhatja a dolgot...
-
TgH
csendes tag
Hali.
Valaki aki nagyon benne van a hangkartyak vilagaban az pls ram tudna irni? Elore is koszonom. -
rabata
csendes tag
válasz
dudika10
üzenetére
nem feltétlen a driverben keresem a hibát csak nem szeretem a fél megoldásokat
szeretném,ha tökéletesen menne rajta minden.pláne azért gondolom,hogy lehetne így mert az előző w7 rc-én és rtm-en tökéletesen működött a hangzás és nem volt vele gond.ezért érdeklődtem itt,h hátha vki tud vmi megoldást erre a rendkívüli problémámra 
-
Csorbi
addikt
Winamp meg a bsplayer is régóta felejtős nálam, a jetaudio mindent kenterbe ver minőségben (mégiscsak a Cowon lejátszója, ami az egyik legnagyobb név mp3-ban), és film-dvd nézésben is ő nyert sok mindennel szemben. (EVR, feliratok, stb. szempontjából)
Takaríts le a gépedről minden kodekcsomagot, ha van, majd a http://www.ffdshow.info/ oldalról dobd fel a legutolsó x64-es verziót. Másra nemnagyon lesz szükséged.
-
rabata
csendes tag
-
rabata
csendes tag
igen, be van kapcsolva a CMSS.ezt a drivert is próbáltam már meg még párat ezen kívül.felraktam 1 másik w7-et,de a probléma ugyanez
ez már a 3. nap,h ezzel foglalkozom és kész vagyok
csak azt nem értem h a teszten mért megy rendesen,de a zene,film stb. meg nem.néztem hozzá console launcher-t hátha azon belül kell állítani a basszust mert a legfrissebb driver telepítésénél nem adja hozzá (valószínűleg nincs benne).telepítettem is,de a program nem indul. -
rabata
csendes tag
segítségeteket kérném!nemrég telepítettem fel megint w7 RTM 64 bit 7600-at és van 1 Creative Audigy SE (SB0570) hkártyám,de egyszerűen nem találok hozzá rendes drivert.a helyzet az,h 5.1-es hangfalam van és a basszus nem szól.vagyis teszt alatt szól,de ha bármit hallgatok pl.zenét,filmet vagy a neten akkor képtelen megszólalni letöltöttem a gyártó honlapjáról már mindenféle drivert de egyikkel sem ment...a beállításokkal is bénáztam már,de nem ment. nem tudom h mi lehet a gond és megöl az ideg.érdekesség,h előtte ugyanez a rendszer volt fent és volt hozzá 1 béta driver és azzal ment faszán és most meg nem.előre is köszönöm a segítséget!
-
Csorbi
addikt
Nem kompatibilis? Ne nevettess már

Ha kicsit visszaolvastál volna, pár hsz-al feljebb láthatod is, hogy még screenshot is van róla, tökéletesen működik. Ez a hibaüzenet csak nálad jön elő. Javasolnék egy drivercsomag+Console Launcher újratelepítést, Driver Sweeper használat mellett. És feltételezem hogy végleges, 7600.16385-ös build Win 7-ed van, nem pedig 7100-as béta. -
Osiris
őstag
Sziasztok!
Windows7 x64 op.redszer alatt az X-Fi Xtreme Gamer Fatality Pro kártyám szeretném beállítani a Vezérlőpult\Hardver és hang menüben a "Hangezköz kezelése" menü használatával, de mikor rákattintok erre a menüre hibaüzenetet kapok: "A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával..."
A legfrisebb nem béta win7 x64 driver van fent, a hangkártya működik is, de mivel a creative féle Console Launcher nem kompatibilis a win7 x64-el, így nem tudok váltani a game és az entertrainment módok között.
Mit lehet ezzel a problémával kezdeni? A creative már nem támogatja a kártyát win7 alatt? Vagy ez a hibaüzenet csak nálam jön elő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon nagy thx

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most egy X-fi Music-om van azon már van ilyen és nagyon jó dolognak tartom!