Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaskin

aktív tag

Üdv!
    Van két Blasterem. Az egyik egy Blaster Live 5.1 (SB0100), illetve a másik egy Blaster Live 5.1 Digital. (SB0220) Most vettem észre, hogy az SB0100-ason is van digitális kimenet, ezért kérdezném, hogy akkor a Digital verzió mivel is tud többet? Csak azt látom, hogy kevesebb belső csati van rajta, de többet nem.. Amúgy nem tudom szívott-e még így valaki, de az SB0220-ashoz nem találok drivert a netem az istenért sem. Illetve találok, de mindig az az üzit kapom, hogy nem talál a driver blster kártyát a rendszerben! Amúgy driver könyvtár manuális megadásával telepíthető a cucc, de így nyílván nem megy fel a sok kiegészítő progi. Szóval olyan mintha valami hardver ID szar lenne a kártyában. Még a gyári Blaster oldalon sem találni olyat ami felmenne rá. Mondjuk tuti nem én vagyok a hülye, mert találtam egy topicot, ahol ezt elemezgették, hogy nem találnak drivert a cucchoz, mert csak az erededti telepítő cd-n található driver ment csak fel sokaknak. Szóval esetleg nem tudja valaki, hogy melyik lehet az a "bűv" driver ami tényleg felmenne rá?? (az eredeti cd nekem sincs meg hozzá)

• Gaskin

aktív tag

Szevasztok!
    Blaster 5.1 live-om van (nyílván :). Win2000 alatt, (amire a gyári driver-em szolgált,) tökéletesen ment minden win2K alatt. Nyilván átálltam xp-re, amihez letöltöttem a gyári drivert. Minden frankó, de felvenni szeretnék a kártyával, és nem jött össze. Eleve nem találtam a sound recordert, a gyári sowtfare-ek között. De nem csak azt, semmit!! A recorder source-ot ki lehet választani, de felvenni nem tudok, ill. nem találok alkalmazást. Még az xp-ben sem értelmeset. Letöltöttem a kx project-et végső elkeseredésemben, de azzal sem tudok felvenni. Biztos béna vagyok, de homályosítsatok fel please! FELVENNI AKAROK!! Hogyan?????

Új hozzászólás Aktív témák