Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Üdv!
Van két Blasterem. Az egyik egy Blaster Live 5.1 (SB0100), illetve a másik egy Blaster Live 5.1 Digital. (SB0220) Most vettem észre, hogy az SB0100-ason is van digitális kimenet, ezért kérdezném, hogy akkor a Digital verzió mivel is tud többet? Csak azt látom, hogy kevesebb belső csati van rajta, de többet nem.. Amúgy nem tudom szívott-e még így valaki, de az SB0220-ashoz nem találok drivert a netem az istenért sem. Illetve találok, de mindig az az üzit kapom, hogy nem talál a driver blster kártyát a rendszerben! Amúgy driver könyvtár manuális megadásával telepíthető a cucc, de így nyílván nem megy fel a sok kiegészítő progi. Szóval olyan mintha valami hardver ID szar lenne a kártyában. Még a gyári Blaster oldalon sem találni olyat ami felmenne rá. Mondjuk tuti nem én vagyok a hülye, mert találtam egy topicot, ahol ezt elemezgették, hogy nem találnak drivert a cucchoz, mert csak az erededti telepítő cd-n található driver ment csak fel sokaknak. Szóval esetleg nem tudja valaki, hogy melyik lehet az a "bűv" driver ami tényleg felmenne rá?? (az eredeti cd nekem sincs meg hozzá) -
Gaskin
aktív tag
Szevasztok!
Blaster 5.1 live-om van (nyílván. Win2000 alatt, (amire a gyári driver-em szolgált,) tökéletesen ment minden win2K alatt. Nyilván átálltam xp-re, amihez letöltöttem a gyári drivert. Minden frankó, de felvenni szeretnék a kártyával, és nem jött össze. Eleve nem találtam a sound recordert, a gyári sowtfare-ek között. De nem csak azt, semmit!! A recorder source-ot ki lehet választani, de felvenni nem tudok, ill. nem találok alkalmazást. Még az xp-ben sem értelmeset. Letöltöttem a kx project-et végső elkeseredésemben, de azzal sem tudok felvenni. Biztos béna vagyok, de homályosítsatok fel please! FELVENNI AKAROK!! Hogyan?????
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- Autós topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- TP-Link HX220 WIFI AP bontatlan új.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest