- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
35-ért is az (én is annyiért vettem) figyelembe véve hogy mindenhol 40 felett van. Én nem bántam meg, olyan jól szól, dübörög is rendesen. Nekem nem is kell több, ill. nagyobb. Persze mindez egy 10 nm-es hálóban van. kb fél hangerővel ment eddig max, de csak kipróbálás miatt
Nem hittem el mire képes ez a kis doboz
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pont ahogy BBécinek is említettem, a hely sajnos ami gond, kicsit macerás lenne megoldanom az elhelyezést. Legrosszabb esetben az IPTV-s STB-t kellene elpakolnom valahová, annak a helyére tudnám betenni. De ugye azt sem tudnám hová tenni, csak kikötni max. Mert ugye a box mellé nem lenne jó rakni a Soundbar-t, mindenképp középen lenne a helye. Max a boxra tehetném, de lehet az sem lenne épp ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged