- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Re-Tech #19747 üzenetére
HDR10+ támogat szinte minden, az az alapértelmezett fallback mód is egy halom release-nél, ha nincs DV támogatás.
Az Eclipsa audio most Samu+Google cooperáció és jogdíj mentes. Youtube indít vele kapásból, aztán meglátjuk hova növi ki magát innen.
TV-knél nemtudom milyen ígéretekre gondolsz.
LG-nek van DV és HDR10+ támogatása is.... dehát így Samunak nem lehet DV! Hát az nem a saját fejlesztésük és még fizetni is kéne érte, ráadásul a rivális hazai cég már használja! Az OLED is ezért késett annyit náluk, nem gondolod hogy a koszos másiktól fognak venni panelt?! Tipikus Dél-Koreai mentalitás ékes példája... nameg a belterjes családi irányításé. -
Gino20
őstag
válasz
Re-Tech #19747 üzenetére
A samu TV ugye a HDR10+ melett tette le a voksot és nincs Dolby Vision. A kettő technológia kb azonos képet tud eredményezni csak sajnos kép esetén a DV uralta le a piacot. Hang esetén meg van Dolby, de nincs DTS samu esetén.
Mikor és mit ígért a samu q(la) TV-i estén?
q(la)? QLED, miniLED, OLED? igazából mindegy, mert egyiknél sincs DV és tudtommal nem is ígért ilyet, pedig ekkora cégnél simán bele kellene, hogy férjen a licenc megvásárlása (a DV ilyen, a HDR10 nem). -
Gino20
őstag
válasz
Re-Tech #18970 üzenetére
Fentebb már leírtam a miérteket, de akkor röviden.
Rtingsen surround nélkül tesztelik. Mivel volt már pár samu SB-m köztük, Q90R is, ami kb majdnem egyenlő a Q930-al, így én abszolút nem kergetném ebben a kategóriában az "atmost", mert szerintem nem nagy szám, hanem inkább pl kipróbálnék akár kintről véve ~250-ért egy Cinema 600 5.1-et (amúgy itthon is volt már emlékeim szerint hasonló áron akcióban). Ebben a kategóriában nekem pl fontosabb lenne a SUB és abban szemmel láthatóan a Klipsch egy komolyabb darabnak tűnik.
Ennyi, nem kell ebbe belelátni semmit, nem azt írom, hogy a samu szar.......sőt, pont az ellenkezőjéről írtam......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest