Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
Persze. Nálam egy Vogel's W50080 konzolon van a TV, kb 2-3 cm-re van a faltól ennek köszönhetően. (fontos volt, hogy kábelmentes legyen az összkép és minél jobban simuljon a falra a tv, így lett ez a nagy teherbírású fali konzol és mögötte kábelcsatorna lett a falba vésve [pont költözés alatt álltunk amikor a tv-t vettem, így az új helyen ezt sikerült megoldani], szóval nem látszik semmi a kábelekből)
A soundbar fő egysége pedig alatta van egy állványon. -
umek
tag
Azért találsz róla vegyes véleményeket, mert van, akinek tetszik, van, akinek meg nem.
Mint itt is mutatja a példa, mert én pl. úgy jobban szeretem használni, hogy be van kapcsolva.
Nekem S95B és Q600B kombó van, és már a kipróbáláskor jobban tetszett a Qsymphonyval mint anélkül, így azóta is így használom.
Még a hátsókon gondolkodom, hogy ki majd valamikor kellene bővíteni a hozzá való hátsó hangszórókkal a rendszert.
-
Rommel6600
őstag
Engem nem győzött meg, így nem használom. (HW-Q930C soundbarom van Samsung QLED tévével. A tévé pöttöm hangszórói nem szólnak jól hozzá képest, ráadásul nem is arra sugároznak amerre lenne értelme, így az egészet egy kipróbálás után elengedtem)
Privát véleményem az, hogy szerintem ne emiatt a funkció miatt vegyél soundbart, vagy ne ez alapján dönts. Meg elképzelhető kicsit többet szánnék rá, és akkor Q600 vagy Q700 inkább már, ha Samsung vonalon nézel.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest