- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
Nekem D80 van, kb 2 hónapja.
Hálószobában van egy Lg C2-vel.
Nappalimban "rendes" 5.1 van.
Teljesen elégedett vagyok vele. Appal be tudsz lőni mindent rajta.
Nekem a beszédhanggal nincs bajom, sőt!
Számomra nagyon pozitív csalódás az egész cucc.
Szerintem ebben az árban (én 91e vettem) jó vétel, írom ezt úgy, hogy csak ennek a "teljesítményét" ismerem, de az számomra meggyőző. -
vampire17
addikt
Nekem egy HW-K450 volt . nyilvan ezer eves cucc (2016 ban vettem) de en is utaltam... Beszedhang borzalmas volt, egesz este azzal kellett szorakozni amikor a gyerekek aludtak, h parommal hol hangositottuk, hol halkitottuk, mert vagy nem ertettuk mit mondanak, vagy remegett tole a haz, ha akciodus jelenet volt... (pedig meg night mode-al is probaltuk)
Volt hozza hatso hangszorom is (SWA-8000S ), na azt is hagyjuk... olyan irtozatos halk volt, meg max hangeron is, hogy az hihetetlen.. Illetve neha egyszeruen nem szolt valamelyik oldal.. olyankor a kabelt ujra csatlakoztatva par napig megint jo volt... (probaltam kabel cseret, de az sem segitett...) es ezek nem olyan hibak, amiket csak en tapasztaltam, hanem boven masok is irnak rola... (keressetek ra nyugodtan)
Szoval nekem Samsung soha tobbet... Persze lehet az ujabbak mar jobbak, nem tom, nekem leirta magat a marka.
Az ultimea-val viszont elegedett vagyok eddig. Majd kiderul hosszu tavon hogy bizonyit
-
Voice24
őstag
De akkor is hidd el, hogy neked Samsungot kell venned, kit érdekel a rossz tapasztalatod...
Én amúgy Ultimea Nova S80-at használok, az app vezérlés hiányán kívül megelégedéssel. Nem tudom, D80-at mennyien használhatnak itt a topikban, a kisöccsét, a D60-at dicsérték, ez meg azért valamivel komolyabb cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest