- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
onadii
csendes tag
Köszi a választ!
Mindenképp 200 alatt szeretném megúszni, ár érték arányban szeretnék jól dönteni, minél olcsóbb annál jobb, de mindenképp időtálló, megbízható és minőségi terméket szeretnék persze(tudom szűk keresztmetszet). Amit látok, hogy a dolby atmososok más márkából 100 körül már vannak, LG-ből 150-től indul. Ezt nem tudom, hogy ad-e valami pluszt hogy LG TV+LG soundbar, illetve egyáltalán van-e értelme dolby atmosost venni. Valami olyat olvastam, hogy ha LG TV+LG soundbar, akkor az AI-t ki tudja használni, de nem tudom ez mennyire parasztvakítás. -
-
ribarszki
őstag
Szeretsz veszélyesen írni. Van itthon 2 ilyen polc, de azzal együtt, hogy 8 csavart beleküldtem a rejtett konzolba, maximum sálat, sapkát és 4 könyvet merek rátenni. Az ikea egyik legszarabb terméke. Hiába erősíted be a rejtett konzolt komoly tiplikkel, akkor sem áll egyenesen a polc és lehajlik.Aki szeretné a tévét emelni, vegyen már egy normális fali konzolt... (pl. Stell...). Ezen kockáztatni egy 400k-s tévét...Ok, én vagyok a hülye! Nem felfúrod, hanem ráfekteted. Sorry, tárgytalana benéztem
-
hadar
csendes tag
-
ricsip
addikt
Illetve ha másfele is nézelődsz, azt érdemes tudni, hogy az "atmos" szót akkor is rá lehet írni a termék dobozára, ha csak kodek-szinten felismeri (megvették a dolby-tól a licenszet), de hallhatóan megszólaltatni már nem tudja (mert nincs benne pl. felfele néző hangszóró).
-
BaLee
addikt
Atmosnak ugye az a lényege, hogy vannak felfelé mutató hangszórók. Ilyen ha jól tudom akkor a Samsungnál HW-Q900-as széria, LG-nél az SN10Y előbbi 260k, utóbbi 200k körül kapható plusz mindkettőhöz aranyáron van a hátsó kit 100k körül.
Van olyan megoldás ami támogatja a Dolby Atmost csak nincs benne hozzá dedikált felfelé néző hangszóró Samsungnál a Q700 vagy a Q800 széria ilyen, ez 150k ill. 200k körül van.
Egy Samsung Q700A + hátsó hangszórópár épphogy kijön 250k körül. LG-nél pedig SP8YA + LG SPK8 van de ez már 300k körül van. Akkor inkább már a Samsung jobb.* közben látom te is erre jutottál amíg megszültem a hozzászólásomat, szerintem az a legjobb ami kihozható a keretből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest