- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
válasz
forest_ns #4699 üzenetére
Meg fogom keresni a srác elérhetőségét és privátban megírom. Ő nem kért előre pénzt. Én személyesen vettem át, és ha akarod, akkor előtte bontod ki, és próbáljátok ki. Ha nem működik, akkor el sem kell vinned, és nem is kell fizetned. Ha egy éven belül meghibásodik, nem neked kell postázni Amsterdamba, hanem ő vállalja az egész lebonyolítást. Szállító levelet ad a termékről. Szerintem korrekt rendezés volt.
-
Elux
tag
válasz
forest_ns #4687 üzenetére
A JBL Bar 5.1 valóban egy nagyszerű készülék. Minden szempontot és igényt kielégít. Nekem is ez van, és elégedett vagyok vele. Hallgasd meg, ha van rá lehetőséged. Film nézésre verhetetlen a valós 5.1 és a kiváló basszus, úgy hogy a beszéd is tisztán érthető.
Az ára pedig...? 150eFt alatt is meg lehet venni. Kitűnő választás.
-
RudY
addikt
válasz
forest_ns #4687 üzenetére
Ha ezt az összeköttetést szeretnéd HDM kábellel: PS->soundbar->TV, akkor csak FHD kép lesz (vagy az sem).
A 4K áteresztés ebben a felállásban ugye elég fontos és a soundbar a gyenge pont, ha erre nem alkalmas.
Ez kikerülhető úgy, hogy a PS közvetlenül legyen HDMI-vel a TV-re kötve, és a TV optikaival a soundbar-ra, ítt viszont az optikai kimenet lehet a korlát, mivel DTS HD, Dolby TrueHD, Atmos stb. nem megy át rajta, ez már a HDMI kiváltsága. -
RudY
addikt
válasz
forest_ns #4674 üzenetére
A 4K továbbítás PS4-nél csak jól jöhet, ezt nem érdemes kihagyni. Atmos pedig lehet, hogy bekerül a PS5-be, ahogy az Xbox one X-nél is, bár nem túl sok játék szólal meg így (jóval több a DTS), de amelyik igen, az elég kellemes. Filmeknél nyilván inkább csak eredeti hangsávval fogsz találkozni. Egyébként tényleg a hangzás legyen a döntő a 4K átvitel mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest