- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két új Meizu mutatkozott be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
srácok valaki nem hallgatott még meg közületek a tetejéről ilyen hangkeltőket? Most eladtam a teljes nagyrendszeremet és akarok venni érte egy egybedobozkát ami azért már tud is valamit. De a durvákkal még nem találkoztam hogy valaki meghallgatta volna.
naim muso és focal dimension a két kiszemelt, de a naim muso felé hajlok inkább, mert tényleg mindent tud, netrádió, spotify, gyakorlatilag minden vezeték nélküli platform (airplay pl.) és állítólag tényleg méretét meghazudtolóan jól szól. Elegem van a komplett rendszereknél az ezer kábelből, meg a helyből amit foglalnak, egy dizájnos all in one dobozkát szeretnék, és sokat is hajlandó vagyok érte fizetni. Ha forontendként is tud üzemelni (netrádiók ilyenek) akkor meg pláne.
van mg tippetek a fenti kettőn kívül? (a naimnál viszont progbléma, hogy az egy önállóan elhelyezhető szerkezet, se mögé sem rá nem fogsz rakni tévét....)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest