- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyakos
aktív tag
-
Latyakos
aktív tag
''rosszabb mint az audigy2, méghozzá a 192 kHz nála csak 96, és eax 4.0-t sem támogat''
Első hozzászólást ezzel kezdtem direkte.
És nem csak a 7.1 miatt hanem az ára miatt inkább itélem meg más kártyához képest, legalábbis nekem mint diáknak most nem telik másra, ezért érdekelne az infő róla. -
Latyakos
aktív tag
Audigy ls-nél jobb, és igen, a 7.1, illetve a közel azonos, netán olcsobb ár miatt.
Persze egy audigy 2 sokkal jobb, de egy alsó kategoriában véleményem szerint meglehetősen jó ár/teljesítmény ígérkezik belőle.
De ha tévednék remélem kiigazit vki, nem akarok azért hülyeségeket irogatni. -
Latyakos
aktív tag
Azthiszem még nem láttam ilyen topicot, remélem körültekintő voltam.
Lényeg hogy kezd elterjedni ez a kártya, én is kacérkodom egynek a beszerzésével, másik forumnon már olvastam róla, de érdekelnének az itteni fórumozók tapasztalatai-tippjei-véleményei is.
Amit én tudok eddig /lehet helytelenül/, hogy jobb a sima audigy-nál, de azért természetesen rosszabb mint az audigy2, méghozzá a 192 kHz nála csak 96, és eax 4.0-t sem támogat.
Ellenben nagyon korrekt áron megszerezhető, bruttó 8 körül már hozzávágják az emberhez, és az olvasottak alapján a software is egész jól működik amit adnak mellé/letölthetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest