Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Essejó
üzenetére
Én nem vágom, hogy mit látnak a producerek ebben a Queen Latifah-ban. Most ugye az The Equalizer-ben főszereplő (régi sorozat, rebootolták filmként Denzellel, aztán most csináltak belőle újra sorozatot). A junkien láttam két trailert a sorozatból és beszartam a röhögéstől. Nyomorult Latifah majdnem belehalt, hogy végig kellett futnia egy hotel folyosóján (volt közben vagy négy vágás..), aztán izzadva, szar fegyvertartással végigkutat egy szobát. De persze 50 évesen, mínuszos erőnléttel helyrerak mindenkit, mert neki "extensive skilljei" vannak..
-
törölt tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Ha tetszett a Boardwalk Empire vagy a Sopranos, akkor ez a te sorozatod. Bár a cégérre Taylor Sheridan van kiírva, szerintem a napi ügymenetet inkább Terence Winter viszi, mert nagyon hasonlít az előző sorozataihoz, csak megvan Sheridanezve.
Sly pedig hoz egy Rocky Balboa és John Spartan keveréket, ami nekem nagyon bejött.Én általában eredeti nyelven szeretek filmeket/sorozatokat nézni (legyen az dán, japán, angol, német stb.), de néha teszek kivételt, itt is azt tettem: Gáti Oszkár marha jó Stallone, a többi hang se rossz, egyedül az olasz-amerikai akcentusról kell lemondani. De az egész sorozat annyira főhős centrikus, hogy végül a magyar verziónál maradtam.
Bodhi Silicon Valley-s múltjára való kikacsintás hatalmas

Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gran Turismo
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janaboy