Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Paradise S01
Sterling K. Brown nem a legerősebb sajna?!
Te egyébként mit néztél? Az oké, hogy sokszor hozza az érzelemmentes ügynököt, de amikor ki kell lépnie abból a karakterből, akkor a csávó nagyon jól teljesít. Az a jelenet zseniális, amikor az arca bal oldalát mutatja a kamera, amikor és látszik, hogy a takarásban lévő jobb arcáról meg potyognak le a könnycseppek..összeomlik idegileg Sinatra mondandójától Ez azt hiszem akkor van, amikor lelövik Samantha-t. Maga a sorozat engem nagyon kellemesen meglepett. Marha jó volt, hogy úgy ültem neki, hogy semmit sem tudtam róla. Az évad végére viszont esett a minősége. Sajnálom, hogy
Véletlen egybeesésnek kicsit erős, de az illúziót legalább jól rombolja a nézőben.behozták a könyvtáros szálat. Az az egész szál csak egy kibúvó az alól, hogy a főbb szereplők közül valakit kiírjanak, és fennmaradhasson a misztikum egy része. Valahogy nem adta ki így a sztori, hogy végig a felé haladunk, hogy Samantha ölette meg. Majd egyszer csak kiderül, hogy ő sem tudja, hogy ki volt az. Hát akkor miért nem mondta ezt el?
Az elnök végig nyomokat rejt el a halála előtt, majd kiderül, hogy egy random őrült ölte meg..Az EMP miért nem vágott haza minden elektromos cuccot a bunkerben, és a repülőket? Az EMP-ről senki sem tudott, csak az elnök, ergo kétlem, hogy készültek volna rá, hogy úgy építsék a bunkert. Vagy oda nem hatol be egy ilyen EMP? fura. S02 ep1 és 2.
Kíváncsi voltam, hogy hova tovább. Sajnos egy ilyen koncepciónak nagyon nem áll jól,ha nem mutatnak semmit a világból. A néző arra kíváncsi, hogy hogyan is néz ki a világ a katasztrófa után. És miután a történet kiszabadul a bunkeréből, jönnek ezek a kis stúdióba felvett, lezuhant repülős jelenetek. Amikor ordít, hogy még csak nem is külső helyszínen vették fel.
A Graceland-ről meg ne is beszéljünk.. Tudom, hogy ez a költségvetésen múlik csak, de fájó. Az első évadban is egy gagyi felvételen láthattuk csak az óriás hullámot.És amitől a legjobban féltem,
hogy most elkezdik felépíteni a szimpátiát Sinatra iránt. Bemutatnak egy debil, diktatórikus elnököt, egy iszonyat elmebeteg Jane-t, akiket túl"írnak", hogy a "sérült" és vélhetően "egyéként jót akaró" Samantha-t építsék fel mint pozitív karakter. Az első évad után? Ugyan már.. Ez most elég negatívnak tűnhet, pedig az első évadot nagyon élveztem. Csak sajnos féltem a másodiktól, és az eddig látottak meg is alapozták a félelmemet. Ez mögött a fasza koncepció mögött nincs meg a tőke, hogy teljes mértékben meg tudják valósítani. Úgy nem lehet bemutatni egy
posztapok világot, hogy egy árva ladik belsejében zajlik egy rész...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Te egyébként mit néztél? Az oké, hogy sokszor hozza az érzelemmentes ügynököt, de amikor ki kell lépnie abból a karakterből, akkor a csávó nagyon jól teljesít. Az a jelenet zseniális, amikor az arca bal oldalát mutatja a kamera, amikor
A Graceland-ről meg ne is beszéljünk.. Tudom, hogy ez a költségvetésen múlik csak, de fájó. Az első évadban is egy gagyi felvételen láthattuk csak az óriás hullámot.
Janaboy