Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz AD4MINATOR #81131 üzenetére

Paradise S01

Sterling K. Brown nem a legerősebb sajna?! :F Te egyébként mit néztél? Az oké, hogy sokszor hozza az érzelemmentes ügynököt, de amikor ki kell lépnie abból a karakterből, akkor a csávó nagyon jól teljesít. Az a jelenet zseniális, amikor az arca bal oldalát mutatja a kamera, amikor összeomlik idegileg Sinatra mondandójától és látszik, hogy a takarásban lévő jobb arcáról meg potyognak le a könnycseppek.. Ez azt hiszem akkor van, amikor lelövik Samantha-t.

Maga a sorozat engem nagyon kellemesen meglepett. Marha jó volt, hogy úgy ültem neki, hogy semmit sem tudtam róla. Az évad végére viszont esett a minősége. Sajnálom, hogy behozták a könyvtáros szálat. Az az egész szál csak egy kibúvó az alól, hogy a főbb szereplők közül valakit kiírjanak, és fennmaradhasson a misztikum egy része. Valahogy nem adta ki így a sztori, hogy végig a felé haladunk, hogy Samantha ölette meg. Majd egyszer csak kiderül, hogy ő sem tudja, hogy ki volt az. Hát akkor miért nem mondta ezt el? :F Az elnök végig nyomokat rejt el a halála előtt, majd kiderül, hogy egy random őrült ölte meg..Véletlen egybeesésnek kicsit erős, de az illúziót legalább jól rombolja a nézőben.

Az EMP miért nem vágott haza minden elektromos cuccot a bunkerben, és a repülőket? Az EMP-ről senki sem tudott, csak az elnök, ergo kétlem, hogy készültek volna rá, hogy úgy építsék a bunkert. Vagy oda nem hatol be egy ilyen EMP? fura.

S02 ep1 és 2.
    Kíváncsi voltam, hogy hova tovább. Sajnos egy ilyen koncepciónak nagyon nem áll jól, ha nem mutatnak semmit a világból. A néző arra kíváncsi, hogy hogyan is néz ki a világ a katasztrófa után. És miután a történet kiszabadul a bunkeréből, jönnek ezek a kis stúdióba felvett, lezuhant repülős jelenetek. Amikor ordít, hogy még csak nem is külső helyszínen vették fel. :( A Graceland-ről meg ne is beszéljünk.. Tudom, hogy ez a költségvetésen múlik csak, de fájó. Az első évadban is egy gagyi felvételen láthattuk csak az óriás hullámot.

És amitől a legjobban féltem, hogy most elkezdik felépíteni a szimpátiát Sinatra iránt. Bemutatnak egy debil, diktatórikus elnököt, egy iszonyat elmebeteg Jane-t, akiket túl"írnak", hogy a "sérült" és vélhetően "egyéként jót akaró" Samantha-t építsék fel mint pozitív karakter. Az első évad után? Ugyan már..

Ez most elég negatívnak tűnhet, pedig az első évadot nagyon élveztem. Csak sajnos féltem a másodiktól, és az eddig látottak meg is alapozták a félelmemet. Ez mögött a fasza koncepció mögött nincs meg a tőke, hogy teljes mértékben meg tudják valósítani. Úgy nem lehet bemutatni egy posztapok világot, hogy egy árva ladik belsejében zajlik egy rész... :)

Új hozzászólás Aktív témák