Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Nem a sima világost vettem ami nekem eléggé bejön
A barna sörökért annyira nem ugrálok,bár a Krusovice barnában ízlett. Nekem életem legrosszabb söre amit ittam az a pécsi sörfőzde által előállított Giebelhof,69Ft-ért csak viccből vettem meg,hogy milyen lehet 1 69Ft-os sör,na soha többet ilyen olcsó ismeretlen.
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! A Guiness-t megvédeném,mert az eredeti nem egyenlő azzal a trágyalével amit itthon árulnak,és csak azért iszod meg,hogy ne vesszen kárba az 500ft.Nemrég kaptam egyenesen Pilzenből mindenféle cseh sört 50 dobozzal,hát mit ne mondjak tök más mint amit itthon árulnak,és kint a legdrágább sör átszámolva 250Ft a Pilsner Urqell,meg a Krusovice.Egy durva adat a csehek a csecsemőtöl legvénebbig évi 135l sört isznak
Amiket kaptam azok között volt gambrinus,krusovice vil(kedvenc volt)/barna,kozel világos/barna(ez nagyon finom),Pilsner Urquell,Staropramen vil/barna meg volt 1-2 amire nem emlékszem
Múlt héten sikerült bevásárolnom üveges Budweiserből 169Ft-os áron a corábaAkciós Heinekent is árulnak egytől egyig lejárt szavatosságú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest