- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
Ezt a helyet tudom ajánlani neked. Mi ide szoktunk járni. Remek hely, jófej felszolgálók, csapolt Borsodi 260 és 5(!) decis (van Stella is az 290/4 dl). Van csocsó is, igaz csak egy asztal. Egy hibája van: nagyon tele szokott lenni csúcsidőben, de azért általában lehet találni helyet, meg ugye lehet foglalni telefonon is asztalt
Amúgy mi a Mister franchise-ba is szoktunk járni. 145 Ft a saját csapolt sör, a Keletinél lévőben jófej pultos testvérpár, és kellemes igazi idült alkoholista szubkultúra. Ja van még Vadász Likőr (Hubertus koppintás) is, 120 Ft/5 cl. ÜT
(ez van, csóró diák vagyok, én is szívesebben mennék vissza a Deliriumba minden nap, de csak egyszer adatott meg
)
-
NoLF
veterán
-
kicsit visszaolvastam és nem láttam hogy írtad volna ezért megkérdem a következőt:
hogy gondoltátok magát a tesztet? vagyis az értékelési rendszert.
megvannak az adott fentebb felsorolt szempontok és mondjuk mindenki ír mindegyik sörhöz egy számot mondjuk 1-től 10-ig hogy az adott sör az adott pontban milyen szerinte?
vagy inkább a kevésbé megfogható verziót csináljátok hogy mindenki véleményezi az adott pont szerint a sört? tehát itt a saját szavaiddal írsz pár szót hogy milyen. ez a rendszer mondjuk nem annyira kézzelfogható meg talán nehezebb is összesíteni.én még egyiket sem csináltam ezért vagyok kiváncsi hogy ti hogyan tervezitek.ja és ma természetesen egy csapolt soproni hiszen suliba járunk még mindig..bár lassan már végelehetene a vizsgaidőszaknak mert ugye az mégtöbb sörivást von magaután..
-
NoLF
veterán
személyes véleményem a teszttel kapcsolatban:
vegyetek egy halom sört, de ne sokat, mert ugye bizonyos mennyiség után már csak vedelés, s nem kóstolás lesz belőle, akár csinálhatjátok többfordulósra is a dolgot. lapra mindenki írja fel hogy az adott nedűvel kapcsolatban miket tapasztalt, a következők szerint:
kitöltés után (lehetőleg ugyanolyan (akár műanyag) poharakba, egyforma magasságból öntsétek):
szín
hab minősége (mennyire buborékos, vagy inkább homogén, milyen kemény, mennyi idő alatt ülepszik le)
illat, aroma
íz
lecsengés (lenyelés után milyen érzetet kelt a szájban, száraz, édeskés, kesernyés, ilyesmik)
utána mikor mindenki felírta a tapasztalatait, összevetni, s kiegészíteni a végén a csomagolás véleményezésével.lehetőleg legyen mind ugyanolyan kivitel (tehát egyszerre vagy csak dobozos, vagy csak üveges söröket kóstoljatok)
ésszerű lenne ugyanolyan típusú söröket hasonlítgatni (világos-barna-búza-barna búza ne szerepeljen egy tesztben)én így csinálnám, jó mulatást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged