-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xuja
kezdő
válasz
red2652 #24291 üzenetére
Ez tuti? Tök megörültem, mert a plakáton fent vannak a hazai kiállítók közül (és a Csakajósör is külön fent van mint beer shop).
Ha tényleg nem lesznek kint, akkor átbaszás a plakát, mert tavaly is a CSAKÁ-nál lehetett kapni BYM-et, de akkor nem is voltak fent a plakáton külön, mint hazai kiállító.
-
Frod
addikt
válasz
red2652 #24291 üzenetére
Köszi az infót, és csak a fesztivál poszteréből indultam ki, ott fel vannak tüntetve - azt hittem, mint teljes jogú résztvevők. De így tudom hol keressem
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
red2652 #24219 üzenetére
UK es Skandinav belpiaccal siman ossze lehet hasonlitani, mert pl egy Omnipollo Fatamorgana itt van arban. Vagy a Brygghus 19 International haze, ami ugyan papiron untappd 3.76, de frissen siman 4.5 ha engem kerdezel. BYM itt dragabb, de ugyanugy, Budapesten meg a Stigbergetsnek van olyan ara, amennyiert en mar nem vennem
UKban szinten ilyen 3-4 fontok korul mar kifejezetten jo cuccokat kapni, 6 font korul egesz biztosan mar Verdant is lehetett kapni, es kb ok a legdragabbak.
Aranypatkány: nem csak te.
csakabol legutobb 20 kilonyi sort hoztam el, de annak mar legalabb 5 eve volt. ott meg jo aron voltak es kifejezetten jo volt a sortiment.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
red2652 #24214 üzenetére
beerizeren neztem csakajosort, ahogy nezem ilyen 5-6 euro korul mennek a cuccaik. az arban is kb annyi, amennyiert mar kifejezetten jo UK es Skandinav IPAt kapni. minosegben is kb azt tudjak amikor legutoljara ket eve kostoltam oket.
Mad Scientist es Reketye nem eppen ar/ertek bajnokok. van jo soruk es van ami megeri, de mindkettotol ittam mar vallalhatatlanul gyenge IPAt is 2 eur korul.
masok is tudnak jot alatt kb egy friss Liquid cocainet es Grey joyt ertek (3 euro korul), viszont NEIPA vonalon kb a BYMtol ittam egyedul jot magyar sorok kozul. Dealbreakert nem kostoltam.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
red2652 #23753 üzenetére
Már egy jó 15 éve izgat az a kérdés, hogy az eredeti gyártót hogy nem zavarja az a jelenség, hogy az adott sör licenszét megvásárló sörgyár az eredetivel semmilyen szinten sem azonos sört tölt az üvegekbe? Nettó image-rombolás, és akkor itt lehetne említeni nagyjából tucatjával a rossz példákat, itthonról. Miért kell a Borsodinak, Soproninak, Drehernek kényszeresen megvásárolnia eredetileg nívós söröknek a licenszét, ha utána csak az alsókategóriás pancsot tudják beletölteni?
Egyszer volt szerencsém végignézni Pesten amikor egy német turista az orrom előtt öntötte ki a Spar-ban vásárolt Stella Artois-t....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
red2652 #23731 üzenetére
ahogy tudom danokat eppen piszkaljak a norvegok es svedek, hogy ideje lenne nyitni. egy honapja meg nagyon komolyan vettek a covid igazolvanyt.
mondjuk kb egy A38 szintjere kell gondolni, csak mondjuk a hotellben is. szoval utazas elott kulfoldi fesztivalnal helyiektol mindenkepp utananeznek, hogy mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest