- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #22114 üzenetére
A Verdant egy picit gyengelkedik mostansag sajnos, meg nem szoktak hozza az uj fozdehez. A Track es Deya lenyomta oket DIPA teren UK-ban. Foleg a Track, ok mar kvazi Other Half szintet hoznak.
-
törölt tag
válasz
Aranypatkány #22066 üzenetére
Miért ne lehetne?
Jó múltkor a büdös csirkemellet basztam oda a spáros nyanyának az asztalra.
Szó nélkül visszafizették az árát.Ha nem is fizetik vissza az árát akkor max levásárolod.
De igen, mindent vissza lehet vinni.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #22060 üzenetére
Szuper, ma megrendeltem én is őket, másfél hónaposak, hmm jó lesz az...
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #22046 üzenetére
Egs! A Keep Left meg EQ collab.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #22026 üzenetére
Fruit car+Now we. Ezt a kettőt.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #22028 üzenetére
Verdanttól még rosszat nem ittam, a múltkor egy pale alet ittam tőlük és olyan íze volt,mint egy Dipának (Meshes of the afternoon) 4,8%,de hihetetlen karaktere volt
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #22026 üzenetére
Mind a 4 újat bevállalnám, főleg a Fruit Car-t.
-
zoli03
őstag
válasz
Aranypatkány #22016 üzenetére
Miért vezetnék ki? Van erről valami hír?
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #22016 üzenetére
Teljesen jogos észrevétel, búza tipikus nyári sör,nadehát mit lehet tenni
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #22013 üzenetére
Angolok fozik allandoan, de elegge semmilyen alapesetben.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21986 üzenetére
van Mikkeller 3000 is, az 3000 IBU. [link] kostoltam, inkabb erdekes, mint jo.
-
Dorian
félisten
válasz
Nekem ìzlett, magam is meglepődtem. Nagyon sokrètű komlò-ìz volt felfedezhető.
-
Nunder
őstag
válasz
Volt hozzá szerencsém pár éve a Csakában :) Heady pedig "csak" 100-as ahigy nézem. Aztán simán lehet, hogy a NEIPA túltengés elvitte az ingerküszöböt.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21952 üzenetére
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21927 üzenetére
Mad 2.0, csak kevesebb tokevel. Ok is marketingfozde. A Reketye viszont egyre jobb szerintem, bennuk latok valamennyi potencialt.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21912 üzenetére
A gyenge forint miatt többet ér itt a pénzük. Egy részük emiatt jön ide mulatni. A szlovákok és az ott élő magyarok is csapatostul jöttek Győrbe, Esztergomba, stb. bevásárló körutakra. Hiába annyi kb. a fizetésük, mint nekünk, itt többet tudtak vásárolni belőle a Tescoban. Nem tudom meddig bírják még ezek a helyek.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21889 üzenetére
Ez egy erdekes kerdes. A sor nem romlik meg, csak elvezhetosegebol veszit. Abbol a szempontbol nem problema, hogy egy NEIPA egy ev mulva is fogyaszthato mindenfele kovetkezmeny nelkul, csak a komlo kimegy belole. A problema az, hogy sokan azt gondoljak, a szavatossagi ido lejarta elott teljes erteku termeket kapnak, ami nem igaz - foleg gond ha teljes aron aruljak. Azert nem rak ra senki 4 hetes szavidot, mert akkor torvenyileg meg kene szabadulni tole a lejartakor, ezt pedig a legtobb uzlet nem meri bevallalni. Igy a fogyasztok informaltsagara utaznak.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aranypatkány #21889 üzenetére
Szavatossági időt mindenképpen fel kell tüntetni. A palackozás/főzés ideje meg ugye opcionális, sokan nem is tudják, mi a jelentősége. Persze ettől még elférne a dobozon.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21887 üzenetére
Csak azok a Finbackek nyár eleje óta ott vannak, szval lehet nem annyira frissek már
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21878 üzenetére
Nekem bejöttek, jsk jól mondja, rendelj a bereta oldaláról HH, Beretát Owlt stb meg van ott Deya, Wylam, CW és a többi
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21878 üzenetére
Változó. Amiket ittam 3.75-4.25 között. Különösebben nagy energiát nem érdemes beleölni a beszerzésükre. Mad Scientist szint.
Érdemes figyelni a román Bereta webshopját. Ott fent szoktak lenni a friss főzetek.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21868 üzenetére
Nekem eddig mindig minden rendben megérkezett, de megértem amit írsz. Üvegesnél én is parázok. Viszont most már ritkán rendelek. Magyar srácoktól vásárolok, mert így nincs kockázat a részemről.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21866 üzenetére
Nem tudom még, talán a hétvégén megiszom. Most a Lupo Lab-ot ittam. Nem volt rossz, de nem is kiemelkedő.
Az a baj, hogy már annyi mindent ittam/ittunk, hogy már okoz földöntúli örömet egy átlagos EQ, pláne közel 5000-ért.
Talán majd ez: Other Half Triple Motueka Chroma vagy ez: Other Half HDHC Can't See Me
Mondjuk az árukat ezek sem fogják megérni. Úgy, hogy az egyiket már én is harmadolom két kollégámmal. Csinálok nekik egy gyenge 9%-os átlag alkoholtartalmú kóstolót
Jöjjön vissza egy kis pénz.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21864 üzenetére
A Csakában nem csak 4 féle van? BS-ben 8 féle. Ugyanazok. Szerintem rendeld meg a Fluctuationt, a többi nem éri meg az árát. Ma ittam az egyiket, max. 4-es.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21862 üzenetére
Július közepe.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány #21840 üzenetére
A Beerside-ra már egy jó ideje alig töltenek fel valamit, kicsit elkényelmesedtek. Vagy csak tényleg gyenge a választék mostanában.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21842 üzenetére
Lehet, hogy ott nem lesz. Már felrakták volna. Igaz, elég kényelmesek. Múlt héten szerda este rendeltem tőlük. Ma sikerült kiszállítaniuk... Amúgy már nem az MPL-lel szállítanak, hanem a GLS-sel, de kérheted ott is GLS csomagpontra.
Közben ma érkeztek meg ezek a finomságok:
Cloudwater Persistence Is Utile: Bitter Chocolate Edition
Cloudwater A Path Untravelled
Cloudwater Black Is Beautiful
Boundary HR
Cloudwater My Continuous Improvement #3 Blueberry & Maple Syrup -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Aranypatkány #21840 üzenetére
Hú, igazad van, oda is jött. Pedig, tőlök még ideális is a rendelés (számomra legalábbis).
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Aranypatkány #21838 üzenetére
Beerselection-re volt az utalás, szerintem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21750 üzenetére
Fatamorgana alatt az osszes varianst ertettem
. Zelator es Polimango nekem meg kimaradt.
xxxjjjkkk: a Lucy felejtos sajnos.
egyebkent itt is.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21729 üzenetére
Ja, oké, EQ-k ízlettek?
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21726 üzenetére
Uhh, az kemény, én max hétvégén tolok be ennyit 1 nap, de akkor elkezdem 12 után (egy perccel sem előtte, mert akkor már alkoholista lennék
) és estig szétoszlik az a szervezetben...+ kaja, víz mellette, ha meg buli van, akkor lagerek mellé literszám
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21696 üzenetére
macera, globalisan is elfogy, meg ne ebbol a topikbol indulj ki.
xxxjjjkkk: lejutottal norvegiabol?
Boris kb az elso magyar imperial stout volt ami tenyleg nemzetkozi szinten is jo lett, igaz mar ott is igaz volt, hogy hasonlo aron volt jobb skandinav (Lervig / Amager / Mikkeller / Omnipollo). kb ezert fizetsz extran. ja meg a szokasos ha "csomagoljuk be szepen es sorszamozzuk be, mert ugy lesz premium" eltevelyedesert. mondjuk nem tudom a Lervig Paragon 2019 diszdobozat lattad-e, szoval mindent (is) lehet fokozni
.
-
jsk
senior tag
válasz
Ezen már én is elgondolkodtam. Lehet, hogy a Hops Beer Barból van elég bevételük.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Ha feljebb akarsz lepni, ne disztributortol vard a megoldast. Ott a facebookos csopi ahol sok fasza cucc elerheto egyebkent, beerrepublic.eu, vagy intezd sajat magad USA-bol. Mi az utobbit intezzuk manapsag, a legjobb cuccokat csak igy lehet beszerezni. Pl Beer Barrel Time Rye a mult heten.
-
looser
addikt
válasz
Aranypatkány #21671 üzenetére
Ezt a boltot tudom ajánlani, rengeteg poharuk van, de 1-1 darabot sajnos csak azokból adnak, amelyek 12 vagy több darabot tartalmaznak, a 8-6 vagy kevesebbet nem bontják meg. Nem találom sajnos, de van nekik 400 körül az a One Beer-es fajta is, amiből Winkler szokott inni
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21673 üzenetére
Feliratnélküli a cél, akkor keresőbe snifter pohár, hirtelen itt egy találat : [link]
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21671 üzenetére
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21669 üzenetére
Horizont Night Shift pohara, asszem BS-ből rendeltem
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21645 üzenetére
Rosszak nem lesznek, de nem fogod érezni, hogy megérte a kiadott pénzt.
looser: Rosszul csináltam, csak rendeltem, csak rendeltem, és nem ittam eleget. Mindig jött közbe ez az, amit meg kellett innom. Plusz nem is otthon tárolom a nagy részét a cuccnak. Augusztus végéig kb. végzek velük😉
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21630 üzenetére
Ne várj tőlük semmit, igazat adok, akik pár hónappal ezelőtt ugyanezt ajánlották nekem, nem kell semmit várni, csak kóstold őket, egyre többet és majd kialakul és nem fogsz csak a névtől hanyatt esni
Fluctu fincsi egyébként, de a szokásos duma, hogy angolok hozzák ám ezt.Ami meg hub@sszameg az valóban a top OH, Monkish TH.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21630 üzenetére
A Fluctuation fasza, a másik kettő felejtős.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21617 üzenetére
Igen, az is jo lett. Az uj Lervig 3 Bean BA stout-ok is allitolag szuperek lettek, bar nekem meg nem jutott.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21597 üzenetére
a stoutjaikat nem veletlenul szoktuk ajanlani.
a Dirty Bastard es az Old Curmudgeon (plusz a BA better half) is nagyon jok.
az all day, a mosaic es a tobbi ipajuk meg jellemzoen ivosor, 3 eur alatti aron.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21587 üzenetére
Az már ott a csúcson van.
CBS az imperial stoutjuk hordozasa maple syruppal. KBS csak bourbon hordó. CBS édesebb, nekem a KBS jobban bejön mert kevésbé barokkosan túlzás, egyébként mindkettő ár/érték bajnok.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21585 üzenetére
Emlékeim szerint a CBS a KBS juharszirup hordós verziója.
-
lektaab
újonc
válasz
Aranypatkány #21579 üzenetére
-
looser
addikt
válasz
Aranypatkány #21579 üzenetére
Online sörfőzős kalkulátorokkal, amelyekben az adott komlók pontos alfasav tartalma (pl. Sörtervező) is fel van véve, ott a program kikalkulálja neked a lehetséges végső ibu-t (international bitterness unit) a főzet mennyiségéből, főzési időből, hasznosulásból. Na ez most jött szembe, amíg írtam a választ, igen jópofa :-)
Pár éve volt szerencsém az 1000 IBU-hoz (25 cent csapról), őszintén szólva nem tudom felidézni az ízét, de alíg lehetett lenyelni, annyira brutálisan keserű volt. Én - talán emiatt - rendkívül sűrűnek, testesnek éreztem és lehet, hogy az ízlelőbimbóim csaptak be, de valahogy sziruposnak is éreztem mellette. Apró kortyok, másképp nem megy. Kár, hogy csak egy éve telepítettem az Untappd-et, ezt jó lett volna megörökíteni :-D
Szándékosan utolsónak* hagytam aznapra, de tényleg nagy élmény :-)szerk.: *szerintem ebből egy fél liter után el is szenderedik szépen az ember, engem még átrángattak Hopaholicba, nem kellett volna :-)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21577 üzenetére
Kísérleti fozet, egyébként annyira nem jó. Volt 0 ibu is, az is inkább érdekes volt, mint jó.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21572 üzenetére
Úristen, azt hittem már a 100 is sok...
-
jegenye77
addikt
válasz
Aranypatkány #21571 üzenetére
Eddig a 60 körüliekkel elvoltam. Bár volt ahol nem volt feltüntetve mennyi is.
1000gondolom ott már nem sok íz lehet a keserűsség mellett. Nem dominál a gyümölcsös íz
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21557 üzenetére
Igazából nem vágyok, látom, mostanában ez a felkapott,de én nem szeretem, ha összehúzza az összes nyílást az emberen, mert annyira savanya, de, mint írtam vannak ebben is olyan főzdék, akik számomra kellemeset is le tudnak főzni,de azt is megértem, ha van a nagyon savanyúra is igény, gondolom próbálnak minden ízlést kielégíteni, amennyire lehetséges.Búzával is így jártam, ittam párat, ami nem jött be, de aztán tovább kóstolva, találtam számomra ízlőt, megvan ennek hobbinak is a szépsége
-
jookomak
őstag
válasz
Aranypatkány #21557 üzenetére
Vagy egy vecsési vágott vegyes csalamádéval.
Mindig megkóstolom a haverok savanyú söreit, de eddig talán 1-2re mondtam, hogy ok, alkalomadtán el tudnám iszogatni. Meg nem mondom mik voltak, úgyhogy ezzel be is zárult a kör. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21535 üzenetére
stiegberget west coast, poppels dipa, omnipollo nebuchadnezzar, brewdog jackhammer, collective arts radio the mothership.
egyik se csucs, de mindet lehet folyamatosan kapni max 3 eur korul.
-
jsk
senior tag
válasz
Magyarországon InVitro Retrowave.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Cloudwater szokott nem rossz west coast-ot fozni idonkent. De olyan fozderol nem tudok Europaban, akiknel lenne felsokategorias west coast rendszeresen. Hazaiakkal nem vagyok tisztaban, de ha lejjebb adja a szintet, akkor a Brewdog (Double) Punk / Jack Hammer talan elerheto konnyebben.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21529 üzenetére
Gyanitom, hogy az egyik EU webshopbol jott a rendeles, azok pedig mind hajosak (a Cloudwater adagot leszamitva), egy disztributor hozza az egeszet. Ha USA-bol jonne repulovel, akkor az julius vegi lenne max, nem junius. Aki USA-bol hozat, az par napos cuccokat hozat 2-3 napos FedEx szallitassal. Nekunk is jott Monkish ma reggel. Mult heti release.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21522 üzenetére
Igen, az, mert tobb honaposan jon altalaban, nem hutve szallitva. A Verdant DIPA-t csinal max amugy.
Deya / Verdant / Track / Cloudwater szintu DIPA nincs magyar webshopban jelenleg ha jol tudom.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21470 üzenetére
A Sierra Nevada egy mai napig fuggetlen gyarto, nem ertem miert kell kopkodni rajuk. A Beavertown-ra viszont nyugodtan lehet kopkodni, ugyanis ok nagy elannal csinaltak segget a szajukbol. A fuggetlen kisfozdek zaszlovivojekent hangoskodtak, fikazva a makrokat, aztan egyik naprol a masikra eladtak magukat. A sort is leolcsositottak, a Gamma Ray mar halvany arnyeka sem az eredetinek. Nem is ok fozik a nagy reszet egyebkent kapacitas hijan, hanem a Heine.
De en az egesz vitat nem ertem, a MS nem adta el magat, csak kollaboraltak. Igaz sokaknak ez is szentsegtores, de messze nem ugyanaz.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21470 üzenetére
Az attól függ, hogy ők állítottak-e olyanokat, mint az MS, aztán utána adtál el magukat
.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21438 üzenetére
Tudom, azért raktam be, hogy inkább innen vegyük, én is rástartolok, bográcshoz tökéletes lesz. Intersparokban kapható, kisebbekben nem hiszem
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aranypatkány #21427 üzenetére
Nem ókori recept alapján, hanem egy ókori kerámián talált recept ihlette. Ha valaminek, hát annak nem sok köze van az ókori egyiptomi sörökhöz, mivel azt feltehetően még nem főzték, és nem ismerték a komlót sem.
Gondolom az aranymazsola, vadohány méz és sáfrány lehetett az óegyiptomi összetevő. -
Ereshkigal
őstag
válasz
Aranypatkány #21427 üzenetére
Amit a földönkívüliek hoztak.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21419 üzenetére
Akkor jó, ezt hamar kimaxoltam
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21368 üzenetére
A Cantillon oke, a Verdant / DEYA vonalat hagyd a Csakabol, vegyel facebook csopiban inkabb, oda jobbakat hoznak toluk (DIPA, stb).
-
F-ECT$
titán
válasz
Aranypatkány #21366 üzenetére
Majd jöhet a lista, hogy miket és hogy honnan veszel.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21361 üzenetére
Vasárnap zárva vannak.
-
válasz
Aranypatkány #21359 üzenetére
Bár ők zárva vannak ma, nem?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21350 üzenetére
Ado is alkoholtartalommal skalazodik. Van 1-2 hulladek bolt ami ezt tolja, de nem jellemzo.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21348 üzenetére
Nekem inkább úgy tűnik, hogy sörfajtaként áraznak. Pl.: Tipa legdrágább, Dipa közepes, Ipa olcsóbb.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21345 üzenetére
Egyetertek, felejtsd el annyiert. Ok imperial stout-ban jok, de abbol nyilvan nem kuldenek mert USA-ban is hype cucc.
Inkabb vasarolj angol cuccokat... Track, Deya, Polly's, CW... esetleg Finback ha van valahol. 2/3-aba kerulnek, es cserebe jobbak.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #21345 üzenetére
A Garage-tól a Headlines-t és a Fanghirl-t megvenném. A savanyúkról nem tudok nyilatkozni, mert abban nem vagyok otthon. A 3 sons-t felejtsd el. Nem kell az neked, főleg ennyiért. A Beerselection legalább hűtve tárolja az ipáit, a Csaka meg nem.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21343 üzenetére
Nem rosszak atlagban, van neha 1-2 kiemelkedobb darabjuk, do osszessegeben nem egy nagy szam, angol elsovonal jobbak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Aranypatkány #21285 üzenetére
Lehet, hogy az erdei moonshine előállítása fog még inkább teret hódítani. (?)
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21276 üzenetére
King Sue-t és Pseudo Sue-t kóstoltam, nem nagy szám egyik sem, nem éri el az általad is kóstolt Finbackek szintjét.
Ahogy CsuCsu is írja, vannak ennél jobb angolok simán.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21276 üzenetére
Angolok jobbak szerintem, amugyis altalaban kisse faradtan ernek ide a dinok.
-
perempe
veterán
válasz
Aranypatkány #21249 üzenetére
Tőlünk északra 30 cent az üveges Kelt akciósan, a 12-es üveges Saris 49 cent. Valószínűleg vanak olyan jók, mint a hazai 70 cent felettiek.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány #21182 üzenetére
Ha csütörtöktől van az akció, akkor csütörtöktől van ott az áru is, ez nem így működik, hogy rá kell számolni..
Ha valamit nem találtál meg az akció kezdetekor, akkor az már elfogyott és nem azért nem volt ott, mert még nem rakták ki..
-
zoli03
őstag
válasz
Aranypatkány #21182 üzenetére
Lidlben sosem volt így. Sokszor már előtte nap ki szokták rakni (szerdán).
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aranypatkány #21138 üzenetére
Dániában is olyan szarok ezek, mint nálunk a horvát Carlsberg, meg a kukoricás Tuborg?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21105 üzenetére
ja, csak ne felejtsd el, hogy en svedeknel vagyok, ahol lehet 700 forintra atszamolva a Punk, csak eppen egy Löwenbrau is kb 600 (vagy a 3.5os Staropramen is), 500 alatt nincs ertelmes sor (az is kb a 3.5os Carlsberg), 350 alatt meg semmi.
egyebkent olyan 600 korul a Dead Pony Club volt meg tokeletes a celra, csak eppen nem kapni, a Tangerine dream meg erosebb es foleg izben rosszabb.
en irdatlan mennyisegu folyadekot meg tudok inni, foleg ha voltam edzeni is vagy meleg van, ugy meg egy Nebuchadnezzar is mar eletveszelyes, egy sor - egy viz korokkel is.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21105 üzenetére
Jaja
de ha magyar viszonyokat vesszük, akkor max 300 kb,árérzékeny a magyar níp. Én meg fogom kóstolni, köszi az ajánlást!
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21103 üzenetére
Az oké, de az olcsó ivósör nem 450Ft
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21096 üzenetére
Azért 450 Ft/db, most lesz akcióba 400Ft. Csakhogy írtad, hogy olcsó... határeset, mármint az ára.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Miskolcon nem találtam. :( Így egy Borsodi IPA-val vigasztalódom.
-
válasz
Aranypatkány #21098 üzenetére
nekem Irma néni jutott eszembe a Frakkból elsőre
-
válasz
a címkéje azonnal megvett
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #21058 üzenetére
+Himmeriget, 1420, Mikkeller Baghaven. Illetve a Barr etterem, ha van $$$. Etel profi, az ital pedig Bokke lambic.
@proci985
Annak a Jester King TTO-nak te csak a maradekat lattad, elotte volt Atrial Rubicite es minden josag. De reszben emiatt mentek csodbe... bevallaltak hatalmas szallitmanyokat shelfie sorokbol, ezert kaptak ilyen jo cuccokat csapra. Csak hat a £30-ba kerulo shelfie tobbnyire savanyu sorok nem fogytak.
-
NoLF
veterán
válasz
Aranypatkány #21018 üzenetére
esetleg cseh sörfeszt a westend tetején? nem feltétlenül craft, de lesz pár tétel az tuti. és kaja is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #21013 üzenetére
helyiek miatt lesz tele, kulfoldi turistat en tavaly nem lattam egyik helyen se (magamat leszamitva
).
kaja Bolcsoben jobb a Kegnel, de kb annyival dragabb is. szvsz mindket helyen budapesti viszonylatban kb atlagosak az arak, sor picit dragabb de meg mindig kb annyi amennyibol normal esetben webshopbol kijon egy rendeles. tavaly mindket helyet megjartam harom-negyszer ket het alatt (festettem es nem volt konyham, tetejeben budapesti viszonylatban a szomszedban voltak), jol lehet lakni akkor is, ha egyebkent kb proteinszeleten huzod ki a napot fizikai munkaval az esteeig. Bolcsoben van egyebkent uveges sor is ami nincs updatelve az oldalukon.
negativum, hogy nem lehet kiulni, de naplementet nezni Budapesten a Jonasbol az igazi.
-
L4D1K
őstag
válasz
Aranypatkány #21022 üzenetére
Esetleg Wunder sörművek? Szemben meg ott az Öszvér olcsó csapolt cseh sörökkel plusz hús és zsír alapú finger food
-
válasz
Neked csak Dezső? Mellette 200m-re a black cab hambizo.
-
L4D1K
őstag
válasz
-
Jhonny06
veterán
válasz
Nagyon sokan vannak mindenhol a turisták nélkül is, foglalás nélkül nem indulnék el ilyen népszerűbb helyekre.
-
válasz
Kell foglalni, a kaja es a sör jo, de draga hely. A bolcso sem sokkal olcsobb. Februarban a kegben szulinapoztunk kb 15en, minden rendben volt.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Bolcsobe foglaljatok, ott finom az etel. Utana at lehet ruccanni KEG-be, 3 percre van gyalog. Mivel nem vagyok helyi, KEG-be foglalasrol nem tudok ertekezni.
-
JoinR
őstag
válasz
Elmegy, bár nekem már nevetségesen drága. Foglalni kell, tele lesz.
Szerk: +1 a Bölcsőre.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #21007 üzenetére
Igen, én is ezt ittam, amikor először találkoztam a magyar craft sörrel, mint fogalom, nekem akkor nagyon bejött,de azóta sem ittam.Már csak a nosztalgia miatt is érdemes lenne rákóstolni megint.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aranypatkány #21007 üzenetére
Ízlés kérdése is azért. Más kategória, én azt mondom. Én se mindig akarok IPA-t inni. A Keserű Méz körül volt amúgy valami balhé, mintha ketten is főzték volna egy időben, pár éve. Én néhány év után karácsony előtt ittam egyet, de nem ízlett, és emlékeim szerint már azt megelőzően se. Nyomába sem ért annak, amilyen eleinte volt.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20955 üzenetére
Muszáj, én komolyan veszem ezt a sörtémát
Sikerült olyan embereket találni, akik tudnak beszerezni, onnantól pénz kérdése az egész, már sikerült Monkishokat is végigkóstolni, valóban nagyon finomak.Szval belemélyedtem és egyelőre élvezem 1-2 számomra ritkaság levadászását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged