Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
üveges megoldás is érdekelne
-
looser
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Neba, ezt nem hiszem el :-)))
Ha még a Bring the pain csiliszószt is visszahoznák, meg lenne koffeinmentes szemes kávé az baromi jó lenne
-
Frod
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
"Oh, korábban úgy volt, hogy belépés ingyenes, és tokeneket lehetett venni."
Itt van egy kis kavarodás, mert az a KRAFT feszt, egy másik esemény.
Az lesz idén is, szeptemberben.DE!
A vasárnapi nap, a mostani eseményen is olyan, hogy nincs belépő, és amit-kérsz-fizeted.
"Május 26-án, vasárnap a kóstolónapok helyszínén, a Dürer Kertben ingyenesen látogatható ráadásnapot tartunk. Ez az esemény már nem “all you can taste” konstrukcióval, hanem fizetem-amit-iszok rendszerben működik majd." -
NoLF
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Tudom nyilvan, viccbol irtam
igen, ez a sorfeszt egy ideje mar ezen a vonalon megy. Iden nem megyek csapolni a nyulhoz igy ingyenbelepom sincs, kedvezmenyes jegyet tudtam volna de nekem sem er meg 2x-3x ezret hogy osszeigyak mindenfelet eetelmetlenul, mert ismerem magam
-
NoLF
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nem lehet csak ugy bemenni ingyensort inni, ki kell fizetni a belepot ami korlatlan fogyasztasra jogosit fel - a varosban taalhato programok meg nyilvan nem fizetosek, hisz a kocsmaban amit kerdz, azt fizetsz - ha van taating sessionos karszalagod, akkor engedmenyes aron.
-
Xuja
csendes tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Sajnos ilyen full lista a kínálatról nincs, amit érdemes nézni, az untappd-en a helyszín, hogy miket csekkolgatnak, illetve a főzdék / bottleshopok fb posztjai.
Egyébként kurva jó buli volt, majd írok egy posztot a kóstolt tételekről
-
Aranypatkány
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nekem is. Már csak az MPL miatt is (levihetik a postára, ha nincsenek itthon)
Tessék szépen felpakolni a webshopba!
https://www.beerside.hu/Amerikai_sorok.html
-
Aranypatkány
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nem. Beerside-ra. Hops és Beerside egy tulaj, ezért furcsa, hogy Beersideon nem találom ezeket a söröket.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Rhubarbe szerintem egy jo (rebarbaras) alap ivosor. Vild szeriabol pl a Cassis finom: maga a szeria is jo, de csak akkor ajanlom, ha oude (geuze) vonalon van tapasztalatod.
jellemzoen szezonalis cuccaik vannak, szoval untappden neznek ra, hogy epp mi van toluk.
-
L4D1K
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Oda aha.
-
sasa134
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Amsterdamban: Arendsnest nevű pubban remek holland craftokat (Morebeer, Kees, Jopen stb) találsz. 10 perc séta a Centraal-tol.
A Dam mellett van a Beer Temple, amerikai craft sörökkel.
Kicsit kijjebb a központból ott a Craft&Draft, elég nagy választékkal szinten főleg holland + amerikai craftokkal (Anchor, Stone, Meantime..). Haarlem városrészben a hires Jopenkerk főzde/bár javasolt, szuper saját sörökkel, egy régi templomban berendezve. Közel van hozzá az Uiltje, holland craftokkal. -
[CsuCsu]
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nehezen elerheto es nagyon jo a Tommie Sjef Wild Ales (amugy pont jon BPBW-re). A La Trappe latogatocentrum nem rossz, De Molen is oke.
-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
W12-t hol erdemes beszerezni? Egyszer csak ravennem magam egy kostolora.
-
Dilikutya
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nem mindenki él Bp-n.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
EmptyParadox
üzenetére
kb az is hasonlo, mint az Alexander '17 es 18s evjarata (a '16os nagyon dominansan brettonos volt), picit talan eltero hangsulyokkal.
tuki2200:
mikkellernek vannak glutenmentes sore (pl ezek meg lagerbol az american dream). kicsit dragak de kostoltam mind es mind finom.elneztem, sry, köszi philoxenia.ROBERTOH: igen, elegge elol vannak, nem veletlenul

mondjuk erre nem kapni csak 24es gyujtoben Rochefort 10et, aminek az szokott a vege lenni, hogy utobbi evekben a Sziget alatt a belgaban mindig az volt az "udvozoljuk Budapesten" sorom. ugy is isteni volt, de azert a Delerium Red es a Kastell Rouge azert egesz mas tempoban csuszott.
-
looser
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nekem elfogadható ez a magyarázat. Most már legalább lehet tudni, hol lehetne lefaragni :-)
Ez alatt nem a söripari dolgozók bérét értem, hanem a láncolatban rárakódó adókat és haszonkulcsokat. A többi a minőség rovására menne (eszközök, alapanyagok). Nekem továbbra is a legjobb ár/érték a Legendáé: kb. 100 Ft/dl az alapsör (Diesel, Vörös), kb. 200 Ft/dl a komolyabb söröké (Snake, Bitumen). -
jsk
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszönjük szépen a linket

-
jsk
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ha szavazol, akkor látod.
-
jookomak
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Egy Pardubicky portert is érdemes megkóstolni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Mikkeller beer geek imperial stoutok a csakajoban. Evil twin (ok tobb orszagban fozetnek), Omnipollo is remek az edesebb vonalon. Stone Imperial Stout is finom.
plusz ahogy jsk emlitette, a Must Kuld is remek Esztorszagbol.
-
jsk
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Brutál jó csokoládés ízvilágú édeskés porter: Põhjala Must Kuld
Hops Beer Bar-ban általában üvegesen is és csapon megtalálható. Vagy a Beerside.hu-ról megrendelheted.
-
Jhonny06
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nem _annyira_ csokis, de: [link]
-
jsk
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Újpest-központból elindulsz az út jobb oldalán Újpest-városkapu irányába az Árpád úton. Kb. a Viszlay sportüzlet után lesz, talán 60-64-es szám. Bemész, balra fordulsz, és "kánaán". Kb. 20-30 féle belga, magyarok közül főleg Roth, Mad Scientist, Hedon, Monyo, Békésszentandrási, Fóti, Horizont, HopTop, stb. Csehektől a szokásos Primator, Bernard is akad. Illetve van néhány számomra ismeretlen is.
Ha csak a Sugar Daddy érdekel, akkor azt szívesen megnézem neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
üveges megoldás is érdekelne
igen, ez a sorfeszt egy ideje mar ezen a vonalon megy. Iden nem megyek csapolni a nyulhoz igy ingyenbelepom sincs, kedvezmenyes jegyet tudtam volna de nekem sem er meg 2x-3x ezret hogy osszeigyak mindenfelet eetelmetlenul, mert ismerem magam