- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
darnellsmith #3356 üzenetére
nekem csak a legnagyobb kell több nem
ő úgyis kilóg a sorból
-
Hold
őstag
válasz
darnellsmith #3354 üzenetére
Ha ő is eladásra kerül, mondasz rá egy méltányos árat és örök darabommá teszem
-
Hold
őstag
válasz
darnellsmith #3352 üzenetére
ez nagyon szép korsó, ami benne van mégjobb
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3346 üzenetére
ma "csak" 36 darabbal bővült a készlet... hatot gyorsan tovább is ajándékoztam
-
válasz
darnellsmith #3343 üzenetére
igen ott ott.
szemétdrága egy hely volt már régen is de néha néha beülünk -
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3330 üzenetére
ittad már citrom nélkül is? semmi íze...
sanyi: bódog névnapot! mindegy milyen csak minőségi legyen és ne legyen kevés
én tegnap megint végigittam egy 8as szériát, ma viszont sztem csak 2-3 félét fogok tolni, ebből egyiknek a fele már ent kucorog, egy 12es topvar -
Mawyx
őstag
válasz
darnellsmith #3324 üzenetére
Nagyon tetszetős kis motyó és hamarosan jön a szülinapom...
Már írom a listát, csak alkoholos italt nemigen iszunk, 5l meg garantáltan sose fogyna el
-
válasz
darnellsmith #3324 üzenetére
jaja az már régóta ottvan a saturnban énis nézegettem nekem tetszik.
ilyenkor irigyle haverékat akiknek a koliban van kettő is. bár azok ennél vmivel komolyabbak szterintem.ilyen gösser ice-ot ivott már vki? ma majdnemhogy vettem egyet de aztán mégse mert 250-ért gonodltam már egy normális sört is kapok ami biztos jó szal elötte megkérdezem milyen lehet. Úgy tudom ez vmi gyengébb söröcske kifejezetten meleg nyári napokra vagy mifene...
-
válasz
darnellsmith #3315 üzenetére
Remek sörök ezek nemis sajnálom rájuk a pénzt
van egy jó belga söröző pesten én oda akarok ellátogatni egyszer [link]
bár ez se lehet olcsó -
válasz
darnellsmith #3313 üzenetére
jaja sztem egyre gondolunk asszem ez volt a neve nekijje...
de most iszogatom a belgian peaches söröcskémet az viszont egészen jó. Ennek már van gyümölcsize is egészen barackos. Mondjuk a floris sörök jobbak de ezis megteszi.
Olyan sör ez amiből egy meleg nyári napon megiszon egy ládával. Asszem Balatonra veszek is belőle pár üveggel. Mondjuk az a baj hogy a Floris is meg ez is 500ft igy nagyobb mennyiség esetén egészen a zsebébe kell hogy nyúljon az egyszeri ember. Dehát majd nyárra biztos gazdag leszek már vagy mi. -
ronson
őstag
válasz
darnellsmith #3306 üzenetére
A White-ot szeressük.
-
válasz
darnellsmith #3300 üzenetére
még mindig a belgian peaches meg egy achel barna de hetek óta rossz a torkom szal nem akarom inni őket. vagyik akarom de nem lehet..
-
sgergi
veterán
válasz
darnellsmith #3297 üzenetére
Ilyen árban szvsz a soproni a legjobb, de az ászok is iható kategória bőven.
-
válasz
darnellsmith #3297 üzenetére
Én sopronit szoktam inni ebben a kategóriában. Vagyis azt iszom leggyakrabban. Az nem rossz sör.
most persze fáj a torkom mint az állít és a polcomon figyelő kétbelga sört se tudom meginni. a héten próbáltam kúrálni magam egy korsó aranyos fácánnal de az nagyon rosszat tett neki. -
válasz
darnellsmith #3281 üzenetére
ha jónak tűnik! Van náluk La Trappe és ha azt megszerzem akkor már csak egy trappista sör kell de azért úgyis belgiumba kell utazni
Most hétvégén sikerült szerezni egy Achel-t meg egy Belgian Péches-t remélem jók lesznek.
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3280 üzenetére
nem szokásom, ha ráérek, megadom a módját
-
válasz
darnellsmith #3275 üzenetére
trolls-os milyen volt? oylat énis veszek lehet a hétvégén mert tetszik az üvege csak nagyon szar sört azért nem akarok ennyiért
-
válasz
darnellsmith #3272 üzenetére
affene akkor én itt nem vásárolok ez eléggé drága
inkább majd pesten veszek vmiket. remélem hamarosan tudok menni majd -
válasz
darnellsmith #3270 üzenetére
mármint a Rába hotel aljában lévő belga sörözőt mondod?
-
válasz
darnellsmith #3268 üzenetére
ezeket itt Győrben vetted?
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3263 üzenetére
már üveget? annak mi haszna üresen?
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3261 üzenetére
nekem van otthon egy csomó olyan üvegem, bár nincs már benne semmi
kár hogy abbahagyták, így oberdorfert kell inni ha csatosüvegre vágyik az ember fia -
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith #3256 üzenetére
rátoltam egy stellát meg egy korsó világos starot, nehogy baj legyen
-
válasz
darnellsmith #3248 üzenetére
ma legurult 1 üveg derilium és 1 üveg guillotine, ütős volt mindkettő, majdnem rózsaszín elefántokat láttam mint ahogy a címkén
-
válasz
darnellsmith #3248 üzenetére
"A rózsaszín elefántos üveg egy vadállatot rejt, amely nagyon könnyen maga alá gyűri az embert! Gyönyörű, tartós és dús habot képez. Az illatában több féle gyümölcs érezhető ki. Az íze pedig igazi orgia. Vegyül benne a barna sörök jellegzetes, kellemes aromája a magas alkoholtartalmú sörökre jellemző édeskés mellékízzel és hozzájuk társul még valami gyümölcsös, ami az egészet felturbózza! Szóval mindenből a legjobbat sikerült itt összeválogatni. Színe sötétbarna, egy enyhe vöröses árnyalattal (de hozzáteszem, hogy lámpafényben láttam). Igazi alkalmi sör, amikor egy kicsit meg akarja magát lepni az ember."
10/10-et kapott
-
válasz
darnellsmith #3245 üzenetére
télleg a múltkorokban hoztam neked pestről azt a deliriumos sört amin egy eleféntocska van és fehér az üvege. az milyen volt?
-
válasz
darnellsmith #3243 üzenetére
na igen, én tudtam, hogy van több verziója, csak azt nem hol lehet venni
-
válasz
darnellsmith #3237 üzenetére
És alatta ott figyel egy eredeti rochefortos alátét ami szintén a belga sörös boltból való.
Azt mondta az eladó hogy csak 3-at kapott belőle össze vissza.
[link] -
válasz
darnellsmith #3235 üzenetére
0,5-ös nekem sincsen bár ha vmi jó sört találnék 0,5ös kiszerelésben azért megtartanám az üvegét.
-
válasz
darnellsmith #3233 üzenetére
jahát nehéz az élet én se jutok mostanság jó sörhöz sztem.
de lefényképeztem az egyenlőre még szerény üveggyűjteményem: sörösüvegecskéim
-
válasz
darnellsmith #3231 üzenetére
Tudom hogy kijönne énis épp erre gondoltam hogy akár olyat is kortyolhatnék enyiböl. Pedig az azért pár kategóriával jobb sör azért.
Megyek majd pestre de még nem tudom hogy pontosan mikor sajna. Meg ha mostanában megyek akkorsem megyek sok időre nemhiszem hogy lesz időm sörös boltba menni. Még van egy Westmalle Dubbelem ami remek trappista sör azt megiszogatom még mostanság. -
vágányzár
tag
válasz
darnellsmith #3215 üzenetére
a lóf_szt divat sör, nagyot tévedsz, a coronita egy népszerű aranyárba mért üdítőital. egyet se bánkódj, ez csak egy vélemény. Egyébiránt egészsége!
-
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #3198 üzenetére
Köszi! Én is tesco fele kacsintgatok. Utolsó nap megrohanom.
-
vágányzár
tag
válasz
darnellsmith #3169 üzenetére
igazad van barátom, előhalásztam az üveget. a sörhöz méltatlan irogattam, de mán jó sörösenméltó állapotban, ez legyen a mentségem.....
a véleményem változatlan, szerintem a vizelősfiús söröcske szarocska, teszem hozzá, ez erősen szubjektív. az ajándék sörök közepedte vót egy "Köstriker" nevű barna teremtőáldása is.no az fasza vót, csak kevés.
Szarvasember:sajna te a sör éltető legjavával, a komlóval nem vagy igazán keblemre ölelős viszonyban. barátkozz a Pilseni típussal.........
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
darnellsmith #3184 üzenetére
Tegnap én is szerencsés tulaja lettem egy olyan mammut méretű sörnek...én is ma délután léket vágok rá. HÁt kiváncsi vagyok.... (nekem a hordós Heineken nem jött be, remélem ez jobb lesz.)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
darnellsmith #3182 üzenetére
Akkor már plusz két sör még belefér.
Szóval jöhet az üres rekesz is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
darnellsmith #3180 üzenetére
Nekem mindegy lenne...ha üresüvegek, akkor az sem baj, mert akkor az 24*24=576 magyar forint.(+a rekesz ára,ha adnak érte vmit). Na lényeg a lényeg, hogy 576 forintért azért már lehet két-három üveg nedüt venni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3176 üzenetére
. melyik sör a kedvenced?
- a rekeszes... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
darnellsmith #3176 üzenetére
Így van. Kinek a pap, kinek a papné.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
darnellsmith #3172 üzenetére
Ezzel nem tudok egyetérteni. Max a különleges(ebb) sörök vannak ilyen kiszerelésben. Nézzük meg a jó söröket: Heineken, Stella, Paulaner, stb. Ezek jó sörök. Aztán vannak a 0,33-as kiszerelesű méregdrága nedük, amelyek különlegesek.(És vagy jók vagy nem.)
(Pl. jó csoki a milka, nagy tábla meg minden. Ott van a Mozart csoki, ami méregdrága, pár szem egy ezres és útálom.
)
-
stangli
senior tag
válasz
darnellsmith #3166 üzenetére
na az durci, kaja nélkül... a sima kommersz sör is ütni tud a maha 5%-os alkohol tartalmával kettő, három után... természetesen üres gyomorra
-
stangli
senior tag
válasz
darnellsmith #3164 üzenetére
Én is ezt a véleményt osztom... 3belga sör után a pofimat tenném a padlóra...
-
válasz
darnellsmith #3149 üzenetére
nemtom sztem az alkoholizmus vhol ott kezdődik amikor rosszul érzed magad hogy nem ihatod meg azt a napi két sört.
-
stangli
senior tag
válasz
darnellsmith #3143 üzenetére
úúúhh nagyon szép sörös pohár csokrot gyűjtöttél össze
V.Stryker: Én ilyen undok iszmeröszöknek nem adnék a kezébe ehhez fogható szent ereklyéket, amiből a nedűt szürcsölgeti egy sörfanatikus... cúúúnya cúúúnya iszmerőszeid vannak... nem lettek pöszék ezen pöszényi eszemények után???
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
darnellsmith #3143 üzenetére
Gratulálok.
Szép gyűjtemény.
Nálam ez sose valósult meg. Amikor már volt kettő-három, akkor jött a haver sörözni és már törte is véletlenül az egyiket....kettőnél több soha nem maradt meg.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
darnellsmith #3141 üzenetére
Olyant vettem én is.
Szombaton.
Valahogy nagyon csúszik abból a pohárból a sörike....úgy lecsúszott a hat üveg,hogy észre sem vettem.
Minden esetre, nem szeretem a Dreher-t,de azt a 979 forintot megérte.
-
válasz
darnellsmith #3129 üzenetére
Kedves barátném beugrott a boltba és hozzott nekem 2 sört
A boltos felismerte mert a legutobbi alkalommal is velem volt és megkérdezte tőle hogy nem ismere e téged véletlen. Ugyanis kéne a telefonszámod a boltosnak mert tegnap vagy tegapelött jött volna vmi haverja győrbe és lehozta volna de mivel nem tudott gyorsan elérni és megkérdezni mi kell és hova pontosan igy nem ment. Szóval ha szeretnéd a söröket add meg nekik vmi elérhetőségedet ahol gyorsabban megtalálnak.
Szóval kaptam két remek sört egy Floris Honey-t és egy Orval-t. A Florist gyorsan meg is ittam mert régen kiváncsi voltam már hogy milyen ez a mézes sör. Hát mézes. Szó szerint olyan mintha mézet inna az ember egy egészen gyenge sörös izzel megtámogatva. Az utóíze is nagyon édes méz. Érdemes megprószálni igazán egyedi. -
válasz
darnellsmith #3127 üzenetére
Azt mondta hogy pár hét mire az ismerőse jön Győrbe és ő majd elhozza neked
Jó lenne ha lenne rendszeresebb szállítás győrbe mondjuk havi egyszer talán vennék több sört is.
Szerencsére van pesten sok iserős akik tudnak hozni -
válasz
darnellsmith #3125 üzenetére
Szívesen!
Belle-vue-t énis ittam már asszme meggyeset de az nekem sem jött be. Ezek a Floris sörök viszony iszonyat jók szvsz. Érdemes kiprószálni mert ha van jó gyümölcsös sör akkor ez az!eddig málnásat és almásat ittam. mindkettő egészen jó!
Ott figyel a polcon még a rochefort 10-es de nem akarom elkapkodni még barátkozom vele most hogy végre sikerült hozzájutni egyhez. Talán hétvégén megiszogatom -
válasz
darnellsmith #3121 üzenetére
minél elöbb gyere pls mert nekem kb 8:20-ig van ott dolgom és mocsokfáradt vagyok
-
válasz
darnellsmith #3119 üzenetére
remek remek!
telszámom adataimnál! írj egy sms-st vagy csörgess meg ha a sulinál vagy és kiviszem a főbejárat környékére söröket. könnyen felismersz majd majd lóbálom az egyik palackot a kezemben!
a blokkot nem hoztam el de a te söreid 1100 magyar pénzt tesznek ki a belga sörös bolt honlapján megtalálod az árlistájukat! -
válasz
darnellsmith #3115 üzenetére
hát ma már sajnos nem megoldhato mert tegnap volt egy kis táncikálás aztán mocsokfáradt voltam egész nap. Holnap viszont megyek a suliba reggel 8-ra ha neked megfelel. Azután legközelebb szerdán megyek be asszem. A város fele járok mindennap 2 elött megyek melózni. Mond neked mikor lenne jó.
-
válasz
darnellsmith #3112 üzenetére
Hali!
Sörök megvéve! Holnap viszem győrbe őket mond mikor lenne ok a tali! Mondta a srác hogy majd megy győrbe egy ismerőse és elviszi neked a söröket! Márha kell még majd! azt mondta max 1-2 hét -
válasz
darnellsmith #3110 üzenetére
No mostmár biztosan megyek pestre szóval valszeg meglesznek a kért sörök. Nagyjából 0.9-es valószínűségről beszélhetünk
ugye mindkettőböl a kis 0.33-as üveges kell? csak mert a nagyobbat nme szívesen cipelném hazafele tekintve hogy énis veszek párat.
Töményet szoktam inni de szinte kizárólag tequilát vagy pálinkát ( fütyülős mézes barac/málna vagy házi mind1 csak finom gyümölcsize legyen)
bár mostanában inkább a jobb belga sörök jönnek be azokat kortyolom szívesen. -
válasz
darnellsmith #3105 üzenetére
okok megprószálom megszerezni őket aztán majd írom szombaton hogy sikerült e
Duvel: nekem nagyon bejött sztem egészen jó sör.
Chimayból csak a kéket ittam eddig de az nagyon nagyon jó cucc talán a legjobb. -
válasz
darnellsmith #3102 üzenetére
Persze mond melyik kettő kell és megprószálom megszerezni. Az a baj hogy délután érek csak fel pestre és csak 6ig vannak nyitva nemtom lesz e időm eljutni hozzájuk. Szóval mond mi kell én meg majd szombaton írok hogy sikerült e szerezni
ja és perszehogy szifes. mérnök infó
-
válasz
darnellsmith #3083 üzenetére
jaja oda járok suliba
ehh gösserem volt csak a hétvégén ki is voltam bukva totál
de ha minden igaz köv héten pénteken felmegyek pestre oszt bevásállok kicsit -
válasz
darnellsmith #3076 üzenetére
hm ezt a trollosat énis kiprószálom asszem tetszik a cimkéje
egyébként ha még nme ittál akkor Rochefort-ot sztem vegyél nagyon finom sör. Csak az a baj nem mindig van nekik. Sőt egészen ritkán van. Én most 10-es verzióra várok azt mondták karácsonyig lesz majd. -
válasz
darnellsmith #3074 üzenetére
melyik söröket nézted ki magadnak?
remélem hétvégén kapok pár üveggel onnan. sajnos én most nme tudtam felmenni de talán akad vki aki hoz vmit...a remény hal meg utoljára -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #3072 üzenetére
írj, ha összejön, a karajcsontos ünnepkör után lehet, hogy én is rendelek egy kellemes próbaadagot, anyagi erőforrásaimtól függően.
-
válasz
darnellsmith #3068 üzenetére
Nemtom mikor megyek fel legközelebb de decemberben vagy legkésöbb januárban biztosan! Majd megírom ide mikor megyek és ha kell valami szívesen hozok. No nem egy rekesz sört mert busszal leszek de pár üveg belefér
-
válasz
darnellsmith #3066 üzenetére
belga sörök boltja
innen szoktam venni mostanában de házhoz hozatni ha jól tudom nem lehet ha rendelés alatt erre gondoltál.
elég sok jóféle sörük van érdemes benézni igényes jó bolt ahogy én láttam. -
válasz
darnellsmith #3063 üzenetére
én győrben nem tudok egy iylen helyről sem de ha találsz akkor feltétlen szóljál mert most pestről kell hozatnom a sört
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kuponkunyeráló
- Azonnali játékos kérdések órája
- E-roller topik
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged