Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ROBOTER addikt Rühellem, amikor az IPS-t és a MiniLED-et két önálló megoldásnak állítják be azonos problémára. 
 Az IPS az LCD egy fajtája. A MiniLED egy háttérvilágítás-technológia. A kettőt lehet kombinálni, ami adhat egy komplett kijelzőt.
 Ettől már csak az a bénább, amikor valaki az LCD-t és a TFT-t szembe állítja.
- 

kutti tag Csak könyörgöm az LCD-vel együtt a 60Hz-et is kukázzák, ekkora kijelzőkön már tényleg vérciki hogy nem 120Hz a képfrissítés...   
- 

- 

janeszgol félisten Természetesen megveszem a következő Minit is. (Meg majd az Airt is. M2 Airem van, M3-at is akartam, de mást vettem. Szerintem már ki is hagyom és majd a jövőévi Air a Minivel együtt.) 
 Csak a PWM legyen korrekt. Annak örülni fogok, hogy az Oled miatt Dolby Visionos lehet a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest