- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Pro-II pletyó: [link]
-
eventus
veterán
1VI drágább lehet, minden kamera szenzor exmor t: [link]
V jól sikerült, majd a VII jöhet. Itt is inkább a páratlan számuak az érdekesebbek.
-
otto14
őstag
A fotós topikban írtam arról, hogy MKBHD hogyan készíthetett olyan rossz portrét. Egy mondatban összefoglalva úgy tűnik, hogy portré módban bizonyos fényviszonyok között nem működik HDR feldolgozás, ezért a világos részek kiégnek.
-
eventus
veterán
MWC alkalmával jöhet az 1VI?[link]
-
eventus
veterán
Világos témára váltottam és mint a forró kés a vajban.. sehol nem akad, ahol eddig. Na, de meddig?
Érdekes lelke van.
-
otto14
őstag
Sajni én lemaradtam az idei vaktesztről. De szerintem sem stimmel valami ezzel a világos fotóval. Közel sem olyan rossz ez a kamera, mint a tavaly gyengén szereplő telefonok. Ettől függetlenül szomorú vagyok, hogy tavaly is és idén is rosszul szerepelt MKBHD -nál az Xperia. De a Pixelek sikerét elismerem, úgy vettem észre, hogy tök jól beállítják az exposure -t és a fehér egyensúlyt.
Szerk: a harmadik portré nagyon úgy néz ki, mintha a zoom lencsével fotózták volna
Szerk2: I will take the L, és használom tovább boldogan a telefonom
-
eventus
veterán
1V is elesett kijelző frissítés ügyében: [link]
-
Szena67
aktív tag
Nálam MicroG 0.2.24.220220 verzót ír meg Youtube revanced v 18.2.3.35, de ezek már pár hónaposak, lehet, hogy van már újabb verzió.
-
Szena67
aktív tag
Nincs vele gondom. De itt egy hasznos oldal, ha valakinél nem megy miket érdemes megpróbálni, hogy újra jól működjön.
Igazából ez már egy új projekt (a régi Vanced már leállt) úgy kell rákeresni, hogy Youtube Revanced. Ott vannak a legfrisebb működő verziók (MicroG + Revanced app)
-
Szena67
aktív tag
Vanced Youtube hozzáadható a Game Enhancerhez. Évek óta ilyen alternatív appokat használok a google reklámos youtube helyett. Newpipe kicsi, gyors ha több kell ott a Vanced. Browser meg Via Browser, ha több kell akkor Firefox. Chrome meg Edge meg hasonlókat erőforrászabáló, reklámterjesztő, adatgyűjtő trójai falovakat tiltani szoktam és minden más appot is, ami a telefonra felkerült pedig nem kértem és semmire nem használom. A Sony launcher sem volt az igazi ezért felmókoltam a htc sense home-t ez is hozzáadható a Game Enhancer listához. (Szerintem) a legjobb felhasználói felület, ami valaha készült és már megszoktam. Számomra érzésre gyorsabb is és áttekintetőbb. De csak hardcore usereknek ajánlott az ilyen mókolás. Hálózati szűrésnek meg a Rethink DNS + VPN vagy esetleg Invisible az F-Droidon keresztül letöltve. Elképesztő mennyiségű komminkáció zajlik a háttérben az ember "saját?" telefonján az un. "felhasználói élmény javítása" címszó alatt minden app a világ minden pontján lévő szerverekkel beszélget csak a jó Isten tudja miről és milyen adatokat gyűjtenek rólunk. Ezek is erőforrásokat használnak és lassítják a telefont. Rethink elég jó hatásfokkal takarékra tudja állítani az ilyen appokat némi akku % árán. De cserébe sokáig gyors lesz.
-
otto14
őstag
Szerencsére nálam nincs ekkora probléma. Esetleg nézd meg, ha hozzá tudsz adni egy-két alkalmazást a Game Enhancer -hez, és onnan beállítani a max. képfrissítést. Balanced módban alapból 60Hz -t enged. Csak persze amit hozzá kellene adni, az nincs a listán, mint például a YouTube.
-
Xaels
félisten
Milyen böngészőt használsz? Nekem Opera alatt most jó ideje nincs akadás.
A töltő csatlakozód nincs bekoszolódva? Nekem a Note10 meg az 1mIII is érzékeny volt a zsebszöszre, emiatt vezeték nélkül töltöttem a Note10-et 1,5 évig
Ami bosszant még, hogy pl. a FB képes 2 napig ugyanarról értesítést dobni teljesen random időközönként...
-
eventus
veterán
Fejlesztői mód bekapcsolva, kijelző frissítést folyamatosan mutatja. Jelenleg is 120hz, de így akad a görgetés.. lehet mégis ltpo és bemegy 60-30-3
Valahogy a web tartalmakat nem szereti, egyből megakad ha ki/ bekapcsolom a 120hz.
-
Ha ez tényleg ilyen lesz.
Főszenzornál nem értem mondjuk miért csökkentenek a szenzor méreten, maradhatott volna az ami most.
Ettől függetlenül remélem hozza majd a mostani szintet és ahogy látom lesz szenzor zoom is.
Az ultra széles is picit kisebb lesz, de a binning miatt és az exmor T féle dupla tranzisztor miatt csak még jobb lehet.
Na meg ugyan ezt a szenzort kapná a zoom kamera is ez a hír szerint, ami kb orbitális különbség lenne a mostani kőkorihoz képest.
Csak a zoom kamera ami nekem gyenge volt az 1-V-ben, de ezzel a szenzorral és még jobban megnövelt folyamatos optikai zoommal, konkrétan nem maradna gyenge pont semmi. -
eventus
veterán
1 VI kamerák: [link]
-
Xaels
félisten
Nem tudom mit sikerült így elbaszniuk, pedig már több széria óta van 120Hz-es kijelzőjük ebben a szériában. Bezzeg a 1 mark III A13-on még mindig pöpec...
Ami nem a Sony sara valószínűleg az a Spotify... hetek óta azt csinálja, hogy véletlenszerűen elnémítja a lejátszást. Megy a szám tovább csak csendben, hangszórón és Bt fülesen is. Van amikor csak szám váltásnál némul meg, de van amikor egy zeneszám kellős közepén úgy, hogy a program van megnyitva. Na ez ami totálisan fel tud idegelni úgy, hogy előfizető is vagyok.
-
Xaels
félisten
-
eventus
veterán
Sejtettem, hogy esetleg a képjavító lehetőségek miatt droppol a frissítés. Kikapcsolt varázslatokkal most stabil 120hz, semmilyen drop nincs, kikeve ha a fotó appban együtt van videó és fotó a képernyőn, de ahogy elgörgetek megszűnik a minimális drop. Tapasztalatok?
-
Szena67
aktív tag
Nekem akkor csinált ilyet, amikor próbaképpen letiltottam a google play services futását. Ezek szerint teljesen beette magát már az android alaprendszer működésébe. Állítólag android 15-be már akku health információkat akarnak beletenni (töltési ciklus, elhasználódás, stb.)
-
eventus
veterán
Létezik, hogy az Android 14 óta nem szereti gyorstöltőmet? Egy Samsung 25 wattos fejem van, IKEA kábellel. Eddig semmi baja nem volt, de csatlakozas után felugrik a töltés majd le is áll és 3 mp múlva megint jelzi és kész. Minden más töltő rendben, ezt nem érte semmi sérülés.
-
otto14
őstag
válasz
jeffreybboy #807 üzenetére
Amit magamnak megnéznék az az IPhone 15 pro, Pixel 8 pro vagy Vivo /Oppo valami. Ha váltanék, olyat keresnék ami 12Mpx -nél nagyobb felbontású fotókat lő.
Ezek persze akkor, ha nem kell a jack és a többi csicsa ami itt van. -
jeffreybboy
tag
Annyira nem fontos a Sony szoftvere. Inkább az Gép amolyan hobbi keveset veszem már elő. De nem lennék rossz ha lennének egy olyan telo ami nálam van és kiélhetem magam 😃 s21 Samsungom van nem rosszbol de azért jobb lenne valami ütőssebb telefon amivel lehet faszán fotózni.
-
otto14
őstag
válasz
jeffreybboy #804 üzenetére
A főkamera és az ultra széles egész jó, de ha fontos a zoom és nem kell a Sony szoftvere (de gondolom kell, ha már van Sony fényképezőgéped) akkor inkább mást vennék. A zoom kamera csak nagyon ritkán tud jó fotókat készíteni. Itt van két fotó felhős időben, és látni fogod: [kép] [kép]
A kamera alkalmazások nekem nagyon tetszenek a kézi beállításokkal, nem tudom más gyártóknál milyen lehetőségeid lennének.
Ja, és ha van ND filtered, akkor a Moment 67mm -es adapter lefedi mind a három lencsét.
-
melodie
tag
válasz
jeffreybboy #802 üzenetére
Szia! Egyedi és kivételes műszaki remekmű! Drága és az ára is keveset csökken. A kamera kiváló akkor is ha tudsz fotózni és ha nem. November végén 425-ért is elvihető volt, de most 500 felett kapható. Aki szereti a Sony szimmetrikus, megalkuvás nélküli kijelzőjét és különleges telefont akar, akkor nem fog csalódást okozni.
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok. Érdekelne hogy aki ideje használja mobilt mi véleménye?
Főleg kamerás képességek érdekelnek. Nagyon szemezek vele. Bár az ára kicsit visszatart, lehet hogy esik beljebb vagy nem jellemző ezekre a mobilokra?
-
eventus
veterán
Kijelző elvileg 60/ 120 hz üzemre képes. Mókás, amikor bizonyos helyzetekben 60 alá is beérik, iszonyat szaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mondhatni nincs meglepetés: műértők kezében egy csodálatos eszköz, átlagos felhasználóknál “csak” egy stílusos csúcsmodell.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest