Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szépen teljesít a Huawei harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Dißnäëß #40495 üzenetére
Majd érdekelne a "teszt" eredménye.
Mármint Taci-é.
Az én 70-180-om AF-C+szemfókusz módban kismilliószor frontfókuszos, 1-2m-t lazán.
Ha csak "sima" téma van, utca, autó, valami tárgy az asztalon, akkor nagyjából jó, de egy csomószor még úgy sem.
Nyáron amúgy kijött ennek a G2 verziója is (580e), de én inkább a sigma új 70-200-asára leszek kíváncsi.
Az biztos, hogy én nem vállaltam volna be azt a 200 gyereket az én példányommal.
Ettől persze szívmelengető, ha vkinek van belőle jó példánya, mert amúgy nem rossz cucc...relatíve könnyű, fényerős, nem drága, el lehet vele bújni a tömegben, nem úgy, mint egy 200-600 fehér döggel, ami az űrből is látszik...viszont azzal nem kell közel menni---------
Nekem is [link] Pixi evo2 van, a7iii+24-70 sigma volt már rajta (nem mondanám, hogy olyan erősen tartotta, mint a forint magát)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 25
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest